Jollyt saapuivat makkariin

27. toukokuuta 2011

Nyt olen onnellinen. Vuoden odotus on ohi ja Kartellin Jollyt saapuivat meille kotiin. Kyllä ne ovat aivan ihanat!! Heti kun huomasin postin tulleen, juoksin hakemaan hakulappua ja eikun kohti lähimpää Postia. Siellä odotti iiiso paketti joka just ja just mahtui autooni. Ja äkkiä takaisin kotiin ja pakettia avamaan. Nyt ne on asennettu ja paikoillaan. Yöpöydän lamput menevät vaihtoon uuteen kotiin, aion laittaa Jollyn päälle kirkkaan Bourgien kummallekin puolelle. Poikaystäväni mielestä nämä yöpöydät ja Bourgiet eivät ehkä ole käytännöllisimmästä päästä, mutta onhan ne nyt hienot.. käytännöllisyys on sivuasia ;D Eli tässä olisi kuvaa pöydistä ja makkarista:
Tänään on muutenkin ollut hyvä päivä shoppailla ja laittaa kotia uusiksi kun on ollut vapaapäivä, vettä satanut ja poikaystävä M. on Helsingissä juhlimassa. Eli kun hän ei ole kotona, muutoksia tapahtuu.. ;)


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.