Meidän makkari tällä hetkellä

26. toukokuuta 2011

Eli aloitetaanpa meidän tämän hetkisestä makuuhuoneesta.En hirveästi sitä tässä siivoillut ja "stailannut" vaan otin kuvat siitä sellaisena kun se päivisin on ;) Eli meillä no aika pieni makkari, varmaan noin 10m2 ja makkarin jatkona on pikkuinen vaatehuone, joka on täynnä vaatteita ja sisustustyynyjä.. Eli tässä olisi kuvia:











Tykkään kun on paljon tyynyjä ja niitähän meidän sängystä löytyy ( .. poikaystävän mielestä aivan liikaa ;) )Minusta on kiva kun tulee vähän hotellifiilis kun voi hyppää sänkyyn muhkeiden tyynyjen sekaan. Seinällä meillä on Jukka Rintalan taulu " Nature". Tykkään sen ilmeestä ja väreistä tosi paljon. Yöpöydän lamppuina on Kartellin Take-valaisimet kirkkaina. Yöpöytinä toimii muutaman vuoden vanhat valkoiset kaapistot, mutta joko huomenna tai ensi viikolla meille saapuu ihanat Kartellin Jolly- yöpöydät tietenkin kirkkaina eli läpinäkyvinä, jee!!!! Oon niitä jo vuoden miettinyt ja nyt ne sitten tilasin, on ne niin kivat. Eli tällaiset tulossa:




Ootan jo kuin kuuta nousevaa, että nämä ihanuudet saapuisivat kotiin!!
Makkarimme on ihan ok tällä hetkellä, mutta uuteen kotiin tulee ihan uutta ilmettä ja väriä. Kaikki samat tavarat eivät siis seuraa meitä mukanamme uuteen taloon.



Nyt pääsee rentoutumaan sohvalle ja katselemaan Tila- ohjelmaa MTV3:lta.

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.