Minun sisustusmakua esillä

26. toukokuuta 2011

Minun sisustusmakuni on hyvin selvä ja yksinkertainen. Pidän modernista, valkoisesta ja hyvin puhtaista väreistä. Suosikkimerkkejä voisin mainita Kartell, Hay ja ihan hyvin Ikeankin.. Väreistä pidän sisustuksessa beigestä, mustasta, valkoisesta ja kesällä hempeistä vihreistä. Mutta esimerkiksi kalusteissa ehdoton ykkönen itselleni on korkeakiiltoinen valkoinen. Meillä tulee olemaan kaikki huonekalut ja keittiö korkeakiiltoista valkoista. Mun suosikki <3 Kuvat, jotka kuvaavat omaa sisustusmakua ja joista tykkään:

Ja ehdoton suosikki Tila-ohjelmasta:

Ah <3

Kuvat lainattu alvhem.se ja mtv3.fi/tila

Ensi kerralla voisin kuvailla meidän tämän hetkistä asuntoamme :)

4 kommenttia

 1. Ihana blogi! Jatkan ehdottomasti seuraamista ja kiinnostuneena odotan tulevia sisustusideoitasi.

  Oma sisustus makuni on myöskin paljon kiiltävää valkoista, ripaus kromia / rosteria. Kannattaa tutustua Ikean Bestå-sarjaan korkeakiiltovalkoisilla ovilla. Meillä on niitä joka huoneessa ja ovat kestäneet hyvänä ja ehjänä edullisesta hinnastaan huolimatta.

  Oma uusin ostokseni on Kartellin Louis Ghost tuoli kiiltävän valkoisena sekä lasten versio Loulou ghost....

  -Miia-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miia! Oii kuullostaa hyvältä! Meillä on siis hyvin samanlainen maku, minullakin löytyy 1 Ghost ja seuraavat Kartell- ostokset ovat jo harkinnassa ;) Meiltäkin löytyy Bestå korkeakiiltoisena tv-tasona.. hihih!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin Miia! Ihana blogi, innolla odotan jatkoa ja haaveilen samalla itsekin rakentamisesta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anonyymi! Tästä se lähtee! ;) hih!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.