Tästä se lähtee, ensimmäinen kirjoitus!

25. toukokuuta 2011

Iiks, tästä se sitten lähtee.. nimittäin ensimmäinen kirjoitukseni tänne!

Kauan mietin, että alanko pitämään blogia meidän alkavasta rakentamisesta mutta ajatus tuntui hyvältä, niin innokas olen pitämään päiväkirjaa tästä asiasta. Asumme tällä hetkellä rivitalossa ja olemme noin 1/2 vuoden ajan katselleet tontteja ja valmiita taloja. Mutta mitään sopivaa ei ole tullut eteen. Yksi ihana omakotitalo oli jo melkein meidän, mutta asiat menivät niin vaikeiksi että luovuimme tästä ideasta.

Niinpä vihdoinkin noin viikko sitten eteemme tuli tämä tooosi kiva tontti, jonka koko oli 1067m2 eli juuri sopivan kokoinen meidän unelmatalolle.


Siitä se ajatus sitten lähti!

Itse olen todella kiinnostunut sisustamisesta ja sisustuksesta, joten blogin pitäminen on kiva idea tuoda omaa sisustustyyliäni muiden nähtäväksi. Siitä sitten enemmän seuraavalla kerralla! ;)

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.