Tonttikauppoja

30. toukokuuta 2011

Vihdoinkin se aika on koittanut, meidän pitäisi tällä viikolla tehdä tontin kanssa päätöksiä ja lopullisia tarjouksia. Toivottavasti lopullinen tarjouksemme menee läpi, koska se on niin lähellä pyydettyä hintaa ja sen jälkeen olemme oman tontin omistajia <3

Etsimme kauan sopivaa tonttia ja oikeata ei vain löytynyt meidän kotikaupungistamme. Asumme lähellä Helsinkiä joten tonttien hinnat ovat hyvin lähellä Helsingin hintoja. Siksi mietimme, että kuinka paljon olemme valmiit laittamaan rahaa tonttiin. Olimme valmiit tinkimään tontin koosta jotta vain saisimme sen unelmien talon. Yksi tontti olisi jo ollut unelma, muistaakseni 882m2 ja tasamaatontti, mutta sitten kun aloimme välittäjän kanssa ottamaan asioista selvää niin selvisi asemakaavassa olevan määräys kivitalosta, koska junarata oli noin 400m päässä tontista. Silloin se harmitti ihan älyttömästi, koska tontti olisi ollut just hyvä, pieni mutta lähellä keskustaa.

Siitä jatkoimme sitten etsimistä. Muutamia ihan ok ehdokkaita tuli, mutta mikään ei oikein sytyttänyt.. Olimme jo tekemässä talokauppojakin valmiista talostakin, kun sopivaa ei löytynyt. Mutta aina löysin jotain vikaa taloista ja ei vaan tuntunut hyvältä. Sitten koitti päivä 2 viikkoa sitten kun huomasin Etuovi.comissa tontin, joka olisi 3km päässä keskustasta, tasamaatontti, kooltaa 1067m2 ja just hyvä! Niinpä menimme katsomaan sitä painostuksestani ja sehän oli hyvä!! Ihan lähellä tietä jota kuljen joka päivä töihin. Niinpä otin yhteyttä välittäjään ja saimme yksityisen esittelyn. Ja nyt ollaan siinä tilanteessa että ensimmäinen tarjouksemme on tehty, myyjiltä tuli vastatarjous ja nyt laitamme menemään vielä yhtä tarjousta ja jännätään kuinka käy. Olemme hyvin lähellä myyntihintaa, joten peukut pystyyn! :)


Tältä se siis näyttää..


Nyt peukut pystyyn ja toivotaan parasta!!

2 kommenttia

  1. Tervetuloa blogistaniaan ja toivottavasti onni on myötäinen tonttikauppojen kanssa!

    Minttis

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.