Artek, see u tomorrow!

16. kesäkuuta 2011

Huomenna olisi tiedossa ansaittu vapaapäivä ja mihin parempaan sitä voisi käyttää kun shoppailuun ja ihailemiseen. Nimittäin ajattelin lähteä huomenna katselemaan Eamesin DSR - tuoleja Espooseen Artekille. Nyt polttaa niin paljon et pakko vain mennä istumaan ja kokeilemaan kuinka hyvät ne on. Ja tiedän toteavani, että ne on ihanat, mahtavat, upeat, haluun ne! ;) Vielä kun saan lämmiteltyä poikaystävän niihin niin eiköhän DSR:t matkaa meille heti kun saamme uuden keittiön pöydänkin. Aluksi ajattelin hankkia 6 kpl ja sitten kun joskus pääsemme muuttamaan uuteen kotiin niin sitten voisin vielä 2 kpl hankkia lisää jos on tilaa ja tarvetta.

Eames DSR valkoisena kromijaloilla.

Aion mennä käymään myös Vepsäläisellä, Iskussa ja monessa muussa sisustuskaupassa. Mutta Artekille ensimmäisenä! Kerron sitten jälkeenpäin miltä tuolit näyttivät ja tuntuivat ja tarttuiko yhtään mukaan. Jos netistä tilaisi nämä tuolit, hintaa tulisi yhdelle noin 217€ + postikulut noin 15€ eli yhteensä 232€ suunnilleen. Eli kiva vertailla mitä Suomessa tulisi maksamaan.

Huomiseen siis!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.