Asuntomessujen alkupaloja

26. kesäkuuta 2011

Toivottavasti kaikilla on ollut todella ihana ja hauska juhannus. Itselläni oli kyllä tosi mökkitäytteinen ja kiva juhannus, joka meni tosi nopeasti ohi. Mutta ajatukseni ja katseeni siintää jo tulevissa Kokkolan asuntomessuissa. Messut aukeavat virallisesti 15. heinäkuuta ja me olemme sinne matkalla joko 15.päivä tai 16.päivä, koska silloin on minun ainoat kesän pitkät vapaat eli 3 pvä tulossa.

Katselin valmiiksi kuvia kaikista kohteista ja 3 kohdetta tuntuivat näin alkuvaihekuvista tosi mielenkiintoisilta. Ensimmäinen kohde on numero 7. Kympin talo on ulkomuodoltaan juuri sen näköinen mikä meit miellyttää eli pulpettikatto löytyy. Kohteessa on 184m2 eli meille kahdelle ehkä hieman liikaa siivottavaa ;) Tässä kuvia kohteesta:

Toinen kiinnostava kohde on ehdottomasti numero 8. eli Aitta. Uskon, että sisustus tulee olemaan tosi moderni sisältä ja varmaan aika riisuttu. Kiva nähdä osunko oikeaan :) Talo näyttää todella mielenkiintoiselta!Ja kolmas kohde minkä nimi lupaa jo hyvää on numero 36. Villa White. Toivottavasti tämä kohde olisi nimen perusteella sisustettu kokovalkoiseksi. Tältä kohteelta odotan eniten, talokin näyttää tosi kivalta ulkoapäin.Tosi mielenkiintoisia kohteita! Toivottavasti joku kohde yllättää tänä vuonna minkä viime vuonna ainakin itselleni teki kohde 3 ja 4. Parin viikon odottelu siis edessä! Onko kukaan muu yhtä innoissaan tämän vuoden asuntomessuista kuin minä? :)Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.