Myyntiin huuto.nettiin

14. kesäkuuta 2011

Aattelin laitella tänne kuvaa meidän nykyisestä ruokapöydästä ja 6 tuolista, jotka lähtevät myyntiin huuto.nettiin. Pöytä ja tuolit ovat ostettu Askosta, joten laatu on hyvää, mutta kun ei vaan sovi meille yhtään. Olen tuota 1 1/2 vuotta katsellut ja nyt sille halutaan hyvä koti. Tilalle valkoinen korkeakiiltoinen, kiitos! :D Pöytä on pähkinän värinen, tuolit beigeä vahvaa kangasta ja jalat samaa pähkinän väriä. Eli tällainen on tilanne tällä hetkellä:

Tässä vielä pari kuvaa samasta kohtaa. Katossa meillä on Kartellin Ge- valaisin kirkkaana. Mun suosikki <3


Eli tällaista tulossa myyntiin huuto.nettiin ja tänne Länsi-Uusimaalle sitä saa tulla katselemaan ja hiplailemaan ;)

6 kommenttia

 1. Pakko kommentoida kun mua rupesi niin huvittamaan... :D

  Meillä on aika identtinen sisustusmaku, valkoista, korkeakiiltoista, Kartellia yms. Ja ennen sitä Twistiä (jonka siis jo myimme) meillä oli samanlainen ruokapöytä tuoleineen ja mistäs muualta kuin Askosta... Hahahhahha :D

  Oliko sullakin ennen sisustusväreinä valkoista ja tummaa puuta, ripaus beigeä ja mahdolliset kausivärit kuten limeä keväällä yms.?

  Sulle oli eksynyt kuva valkoisesta Flower-tuolista, meillä on tällähetkellä ne! Ja myös Kartellin tuoleja löytyy, tosin valkoisena.

  Heti sitten kuvia kun uusi ryhmä saapuu!!!!

  -Miia-

  VastaaPoista
 2. Miia: no olihan mulla ennen joo, joskus 3 vuotta sitten :D Mutta sitten valkoinen ihanuus hyökkäsi uniin ja siitä ei vaan yli pääse <3

  Laitan heti kuvia tulemaan kun saamme uuden. Ei löydy varastosta joten odotusaika voi olla 4 vkoa.. pyyh!

  VastaaPoista
 3. Katsoinkin "väärin", se olikin aito fritzin tuoli eikä kopio Flower, eli jos haluaa edullisesti tuolit niin kannattaa ostaa Kodin1:stä Flowerit väliaikatuoleiksi ja puhua sillä aikaa miestä ympäri niinhin Kartellin tuoleihin...
  Itselläni on vastaava lämmittely vielä kesken! Hih. :D

  -Miia-

  VastaaPoista
 4. Juu aito on tuossa kuvassa :) Katselin kyllä niitä Kodin1:n tuoleja ja ne on kyllä ihan samanlaiset kuin nuo aidot ja tosi kivat! Onneksi tässä on se vähintään 4 viikkoa aikaa taivutella ja miettiä ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana valaisin! Mistä on alunperin? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.