Nälkä kasvaa syödessä

12. kesäkuuta 2011

Heips kaikille!

Pöytäasia alkaa ratkeamaan ja olemme päätymässä hyvin mahdollisesti Askon Twist- tai Kim- ruokapöytään. Olen kuullut pelkkää positiivista näistä pöydistä, joten sellainenhan meille sitten tulee. Menen ensi viikon perjantaina käymään vielä Espoossa Askossa ja vertailemaan, että kumpi olisi sitten The Ruokapöytä ?!? Mutta sittenhän siitä seuraakin seuraava ongelma: no ne ruokapöydän tuolit. Olen jo aika kauan halunnut yksiä tiettyjä tuoleja, mutta en ole niitä missään päässyt istumaan et onko ne tukevat ja hyvät ruokapöydän tuolit. Koska ainoat kriteerini ovat, että: sen pitää näyttää hyvältä ja olla hyvät. Aina on jäänyt mieleen se kerta kun olin käymässä yhden vanhan tuttavani luona ja hänellä oli aivan ihanat design- tuolit ruokapöydän tuoleina. Muoviset ihanuudet, mutta ai että niissä tuli selkä kipeeksi kun joutui koko ajan jännittämään selkää selkänojan huonouden vuoksi. Näissä tuoleissa selkänoja oli niin lyhyt ja huono, että ei ne vaan olleet hyvät siihen tarkoitukseen.

Elikkäs itselläni ( tai meillä ;) ) on 4 eri tuolivaihtoehtoa. Ehdoton ykkösvalinta ainakin minun mielestäni olisi Eamesin valkoiset muovituolit kromijaloilla. Rakastan niiden ulkonäköä, ne olisi niin ihanat <3 Mutta tässä se ongelma sitten tuleekin. En ole oikeasti missään päässyt niitä istumaan ja kokeilematta en niitä uskalla ostaa. Onko siis joku joka olisi niissä istunut tai päässyt kokeilemaan niin kertokaa kokemuksia!! Ne olisi minun ehdoton ykkösvalinta! Ja tältähän ne näyttävät:Toinen vaihtoehto missä oikeasti oli tosi hyvä istua vaikka kuvassa ehkä näyttävät epäkäytännöllisiltä olivat Askon Charme- tuoli joka on akryyliä mutta niin nätti ja kiva:Ja kolmas olisi Fritz Hansenin valkoiset Series 7 - tuolit. Ah nämäkin olisivat tosi yksinkertaiset ja moderni vaihtoehto. Ja nämä on testattu ja todettu tosi hyviksi ja käytännöllisiksi. Tosi simppelit, mulle kävisi!
Ja viimeinen vaihtoehtoni, ihanuus, pitkään suosikkini ollut ylläri ylläri Kartellin Victoria Ghost- tuoli tietenkin kirkkaina niinkuin kaikki Kartellit meillä on ;) Mutta tässä on vain ainoa ongelma, poikaystäväni ei yhtään tykkää niistä. Kuulma muistuttavat ihan lastenhuoneen tuoleilta. Häh? Ei minusta vaan yhtään. Ne on niin kivat, mutta kestävätkö painoa ihan hurjasti?


Vaikeita päätöksiä. Eamesin tuolit olisi niin mun ja jos ne ostan niin helpoiten saisin ne varmasti tilaamalla suoraan Smowilta mistä olen aikaisemminkin tilannut Kartellin tuotteita. Hinnat ovat halvempia kuin Suomessa, esim. kun tilasin Nuo Jolly- yöpöydät niin sain ne halvemmalla postikuluineen tuolta kuin että olisin niitä Helsingistä Kartellilta mennyt ostamaan. Mutta jos Suomessa noita Eamesiä myydään jossain niin tietoa tulemaan jos vaikka jostain meidän läheltä ne bongaisi ;)


Mitäs olette mieltä? Onko hyviä vaihtoehtoja ja minulle saa ehdottomasti ehdottaa muitakin tuoleja jos löytyisi uusia suosikkeja!


2 kommenttia

  1. Hih, Victoria Ghostit olisivat minunkin mieleeni, mutta minunkaan poikaystäväni ei niistä pidä. Hitsit, millähän saisi pään käännettyä :)

    VastaaPoista
  2. On se kumma, että ne laittaa vastaan.. ;D Meillä on ongelmana et ne on kuulma liian muovisen näköiset ja mukamas huonot istua, vaikka M. ei edes tiedä mistä puhuu :P Jos sulle tulee joku keino mieleen millä ne saat kotiisi niin kerro ihmeessä minullekin!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.