Olohuoneeseen muutoksia

28. kesäkuuta 2011

Meidän olohuone on lähiaikoina kokemassa hieman muutoksia, koska sohvatyynyt haluan muuttaa sekä tv-tason haluan laittaa uuteen kuntoon ilman noita ärsyttäviä johtoja ja laitteita. Sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä pyörimään alennusmyynteihin Iskuun, Hemtexiin ja muihin sisustusliikkeisiin hakemaan tyynyjä, vilttejä ja jotain kivaa uutta. Verhot tulee menemään uusiksi, tällä hetkellä verhot ovat tehty Marimekon Tuuli-kankaasta, mutta itse haluaisin jotain silkkimäisiä tyylikkäitä verhoja. Väriksi olin ajatellut koko valkoisia tai luonnonvalkoisia. Olkkarista löytyy myös samaa sarjaa oleva Jukka Rintalan taulu kun mikä meillä on makuuhuoneessamme. Tässä pientä kurkistusta olohuoneeseemme..

Muutoksia siis tulossa kun vaan kerkeää töiltä lähteä shoppailemaan! :)


7 kommenttia

 1. Tuli mieleeni että tuohon Bestå-sarjan tv-tasoon voisi ostaa uudet ovet, korkeakiiltovalkoiset reunat ja valkoinen maitolasi keskellä joka läpäisee laitteiden signaalin.Peittävää ja näyttävää... :)

  Itse en välitä avoimista hyllyistä kodin mediakeskuksessa, mielestäni yleisilme ei ole kovin siisti jos tavaraa on näkyvissä. Myös kotiteatterisarjan saa nykyään langattomana (eli ei johtoja) mutta äänenlaatu ei hifisteliöiden tasolle yllä. Jostain on pakko aina tinkiä, höh!

  -Miia- jonka mies on hifistelijä :)

  VastaaPoista
 2. Piti vielä kysyä minkä merkkinen on upea sohvanne?

  VastaaPoista
 3. Miia: Joo tuo tv-taso lähtee jossain vaiheessa toiseen huoneeseen ja silloin lähtee kaikki hifi-hommat pois koko tasosta, mutta katselin ja niitä maitolaseja Ikessa kun olisivat niin paljon paremmat tuohon :D ja mediahommiinhan mulla ei ole päätösvaltaa, vain sisustuksessa :P

  Sohva on Maskusta 1/2 vuotta sitten ostettu, nimeä en muista yhtään!

  VastaaPoista
 4. Bourgie!! <3 Todella kaunista, tykkään! Sohva ihanan muhkean näköinen!

  -Micaela-

  VastaaPoista
 5. Arvasin siis oikein. Maskun Bellus-sohvahan siis kyseessä. Meillä on täysin sama kulmamalli rosterijaloilla mustana ja 3-istuttava + rahi valkoista nahkaa. Ompas taas hassua! :)
  Joudun kohta laittamaan sulle sähköpostilla kuvia todisteeksi, hih!

  -Miia- (se jolla muitakin samanlaisia kalusteita)

  VastaaPoista
 6. Miia: voisit alkaa vaikka kirjoittamaan blogia sisustamisesta, sen verran hyvä maku sinulla ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.