Ostoslistaa

29. kesäkuuta 2011

Aattelinpa tehdä pientä ostoslistaa mitä sisustusta olen tulossa hankkimaan tai mitä on jo matkalla kotiimme. Siivoilin tuossa äsken kotiamme ja huomasin pikkuisia puutteita mitä olemme vailla ja mitkä piristäisivät kotimme ilmettä kivasti. Niinpä tein tällaisen kuvakollaasin johon laittelin toivelistaa mitä meille voisi hankkia vielä tänä vuonna jos vain osaisi päättää missä järjestyksessä näitä hankkisi. Ongelmana on se, että jos löydämme uuden asunnon pian tai alamme rakentamaan omaa niin sitten kaikki huonekalumme eivät välttämättä sinne sovi. Mutta tulemme kumminkin jossain vaiheessa muuttamaan varmasti huomattavasti isompaan asuntoon, joten eiköhän kaikille löydy oma hyvä paikka!

Siinä se oikeastaan on: tärkeimmät asiat mitä olemme vailla. Jos jotain vielä lisäisin niin Villa Stockmannin ihanat valkoiset silkkiverhot olisi kyllä tosi kauniit esimerkiksi olohuoneeseemme. Täytyy niitäkin käydä joku päivä katselemassa kun tulee asiaa Helsingin keskustaan :)


3 kommenttia

 1. Meillä on kaikki verhot Villa Stockmannin Paloma-silkkiverhoja, hinta on aika suolainen (119,00 / kpl) mutta olen todella tyytyväinen ollut sekä laatuu että upeaan ulkonäköön. Suosittelen!
  Lisäksi suosittelen saman sarjan silkkityynynpäällisiä (koko 40 x 40cm).

  -Miia-

  VastaaPoista
 2. Oi sun pitää Miia laittaa mun sähköpostiin kuvia niistä verhoista kun haluisin nähdä millaisilta ne näyttää roikkumassa..!! :) Onko ne kuinka pitkät teillä?

  VastaaPoista
 3. Valkoisena verhot näkyy eteisessä ja olohuoneessa. Niiden pituus on 260cm mutta mä olen vaan kääntänyt ne ylhäältä ja laittanut verhonipsuilla kiinni. Niihin saa tosi jämäkän taitoksen. Tosin huomasin blogiin laittamistani kuvista että meidän pikkuneiti oli taas verhoa käynyt repimässä, roikkuu reunasta tosi kauniisti, hih hih! Niissä on myös lenkit valmiina yläreunassa kankaan alla (ei siis huomaa niitä lenkkejä päällepäin) jos teillä on verhotanko, sitten niitä pitää lyhentää alareunasta.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.