Sadepäivän ilo

19. kesäkuuta 2011

Rakastan sateisia päiviä! Silloin voi tehdä kaikkea kivaa mitä ei viitsi aurinkoisina päivänä tehdä, menee muuten lämmin päivä hukkaan. Tänään on shoppailtu, siivottu, maalattu ja nautittu poikaystävän hyvästä seurasta viltin alla ulkona rottinkisohvalla. Tänään tarttui mukaan takapihalle uusi valkoinen päivänvarjo, takapihan seinään 1 perhonen ja pöydälle valkoinen lehtivati Askosta. Perhosia ostan ensi viikolla vielä 2 lisää ja laitan ne takapihan seinään. Ajattelin aluksi spreijata ne uuden värisiksi, mutta katsotaan kun saan kaikki kolme laitettua paikalleen et miltä näyttää :) Ottelin tänään vähän takapihakuvia, niistä tuli kyllä vähän vaisun näköisiä sateen takia. Mutta tässä paria tunnelmakuvaa sateiselta Uusimaalta..Ja nyt takaisin nauttimaan kynttiläillasta rakkaan kanssa <3


 

2 kommenttia

 1. Onpa nätin näköistä! Rakastan ja kynttilöitä ja kivituikut suosikkeja <3

  Ja ihana tuo rottinkiryhmä!! Onko se mistä ostettu? Laittelet sitten lisää kuvia kun tulee aurinkoiset kelit ;)

  S

  VastaaPoista
 2. S: Kiitos!! Sohvaryhmä on ostettu viime kesänä Vepsäläiseltä ja on ollut kyllä tosi hyvä, olemme siihen tosi tyytyväisiä!

  Ja kuvia tulee lisää heti kun tulee paremmat säät niin näyttää paljon kivemmalta ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.