"Shipment is ready!"

27. kesäkuuta 2011

Oo tänään tuli viestiä, että minun DSR on pakattu ja valmiina lähtemään Englannista kohti Suomea!! Jei! Kohta ihana tuoli koristaa meidän eteistä tai makkaria tai saa kaverikseen 5 muuta samanlaista ja koristaa siis uutta ruokailuryhmäämme, kunhan pöytäkin saataisiin kotiin asti.

Ei jaksa odottaa!! Onko kukaan muu niin kärsimätön kuin minä odottamaan? Aina kun joku kysyy että mihin tässä on kiire niin vastaan et mieluiten asioiden olisi pitänyt tapahtua jo eilen! ;) Varsinkin kun joutuu odottamaan jotain lahjaa tai tärkeätä päivää niin oon ihan mahdoton.. Ja tämä tuoli kuuluu siihen "tänne nyt ja heti" sarjaan. Tai melkein kaikki sisustukseen liittyvät asiat kuuluvat, hih!

Jag väntar!!2 kommenttia

  1. Oih ootan jo kuvia uudesta tuolista kun se kotiutuu teille!!

    Tykkään niin sun blogista! <3 Toivottavasti jatkat kirjoittelua :)

    S

    VastaaPoista
  2. S: Kuvia tulee heti kun saan ihanuuden kotiin! Ja tuun ehdottomasti kirjoittamaan tätä blogia niin kauan kun jaksan ja pystyn :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.