Suosikki talopaketteja

20. kesäkuuta 2011

Tässä on jo kerennyt vuoden katselemaan erilaisia taloja ja talopaketteja ja ehdottomat suosikit ovat löytyneet. Eli jos sopiva tontti joskus löytyisi niin hyvin luultavasti joku näistä taloista siihen rakennettaisiin. Kaksi talopaketeista on rinnetontille sopivia ja 2 ovat tasamaatonteille tarkoitettu. Rinnetonttisuosikkimme tulevat Omatalolta ja Finndomokodilta. Kummatkin mallit ovat esitelty Kuopiossa 2010 Asuntomessuilla. Ensimmäinen oli Omatalon "City Calla" valkoisena. Tässä kuvia talosta ja Asuntomessujen sisustuksesta joka miellyttää silmääni tosi paljon..
Ja toinen vaihtoehto olisi Finndomon Casa Arco, myös Asuntomessuilta 2010 nähty vaihtis..Kolmas suosikkimme tasamaatontille olisi isojen ikkunoiden ja modernin ilmeen takia Kannustalon Harmaja 134 tai 135..


Ja viimeinen Designtalon Hailuoto 153 a pulpettikatolla , ei peruskatolla.


Nyt vain odottelemme sopivaa tonttia kun edellinen meni pieleen. Täällä Uusimaalla ei vain noita tontteja hirveän usein ilmesty, varsinkaan meidän kaupungissa. Haluisimme sen kumminkin olevan 1000- 1500m2 kokoinen niin katsotaan jos tärppäisi. Jos saisimme rinnetontin niin noista Omatalon ja Finndomon malleista tulisi juuri tuollaiset kuin noissa esimerkeissä on pohjakuvat tehty. Tasatontin Kannustalo- ja Designtalomallin pohjat kokisivat pieniä muutoksia, jotta saisimme talosta mahdollisimman avaran ja modernin..


Mutta nyt vain odottelemme ja katsotaan jos tärppää!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.