Tilaus tehty Englannista

21. kesäkuuta 2011

Jei!

Nyt päätöksiä on tehty ja tilasin Vitran Eames DSR - tuolin kotiin valkoisena kromijaloilla. Oh en jaksa oottaa, että se kotiutuu. Kotiutumisaika pitäisi olla noin 1-2 viikkoa, uskoisin menevän noin 2 viikkoa. Tilasin tällä kerralla yhden kappaleen ja jos saisin tuon poikaystävänkin lämpenemään siihen niin sitten tilaisin vielä 5 lisää.. ;) Mutta jos tämä ei auta niin löydän kyllä paikan tuolle yhdellekin vaikka esimerkiksi eteisestä tai makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen tai tai... Nou problem! Hitsi ei millään jaksaisi odotella! Mutta nyt se on tilattu, jei!

Niin ja tuolihan oli siis -20% eli jos jotain muutakin kiinnostaa niin nyt kannattaa hankkia jos DSR on ollut muillakin ostoslistalla.. :) Ja "pahinta" tässä on, että samassa nettikaupassa alkaa heinäkuun 1.päivä myös Kartell- ale, joten nyt on vaan hallittava ja hillittävä itsensä, hih!


4 kommenttia

 1. Hei, missä nämä tuolit ovat myynnissä? Ja ovatko aidot?

  VastaaPoista
 2. Anne: Tällainen nettisivu kuin:

  http://pinkappledesigns.co.uk/

  Ja tuolit ovat aitoja, ystäväni on tilannut myös tuoleja sieltä ja ovat aitoja!

  VastaaPoista
 3. Täällä myös yksi tänä keväänä bloginpidon aloittanut! Sinulla on inspiroiva blogi, liityin lukijaksi. Minäkin pidän kaikista tuoli ja lamppuvalinnoistasi...ihanaa!!Itsekin olen seurannut UK:n markkinoita. Hyvä ostopäätös.

  VastaaPoista
 4. Gone to the beach: Voi kiitos <3 Kiva kun liityit! Onneksi olkoon sinulle ja päätöksestä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.