Twist saapuu, jipii!

30. kesäkuuta 2011

Jippii!! Vuosien odotus on ohi ensi viikolla kun Askon Twist-pöytä korkeakiilto valkoisena saapuu meille. Tätä on odottanut kauan! Kyllä se väsytys-taktiikka näköjään toimii miehiin: vuoden olen valkoista pöytää halunnut ja nyt sain tahdon läpi. Pöydän pitäisi ilmestyä ensi viikon lopussa Askoon ja haemme sen ensi viikon lopulla tai seuraavan viikon alussa riippuen miten saamme peräkärryä ja miten ehdimme. Mutta nyt on se tuoliongelma sitten.. 1 kpl DSR- tuoleja on matkalla Suomeen ja tulee varmaan 2 viikon kuluttua. Mutta kun nyt ei osaa päättää :D


Kertokaas nyt viisaampina mielipiteitä, apua tarvitaan! Itse lämpeän ehkä eniten joko DSR- tuoleille tai 7-tuoleille. Mutta kun tilausta pitäisi aika nopsaa alkaa tekemään, että tuolit kerkeisivät pöydän kanssa suunnilleen samaan aikaan meille. Muuten tulee vaikeaa nauttia romanttisista illallishetkistä uuden ruokapöydän ääressä ;)


9 kommenttia

 1. Mä ottaisin seiskat, niiden muotokieli puhuttelee itseäni eniten. Ovat ajattomat ja simppelit ja mielestäni sopivat parhaiten Twistin kaveriksi.

  -Miia-

  VastaaPoista
 2. Miia: Joo samoilla kannoilla täällä ollaan! Mennään sunnuntaina shoppailee ja samalla kokeilemaan niitä. Let see! DSR on ja niin kiva. Katsotaan mihin tuo poikaystävä lämpee ;)

  VastaaPoista
 3. Minäkin näkisin 7-tuolit parhaiten Twistin ympärillä. :)

  VastaaPoista
 4. Seiskat ottaisin, mutta en valkoisena. Tulee mielestäni liikaa valkoista. Vepsäläisellä oli vasta tarjous osta viisi seiskatuolia saat kuudennen kaupanpäälle. Tuo kuvassa oleva ei kylläkään ole seiskatuoli :)

  Sinullahan on tuo Kartellin Ge-kattolamppu? Minkälainen lamppu siellä sisällä on? Kun näyttää, että siellä olisi kaksi lamppua? Kuinka tehokas lamppu sinulla on tuossa?

  VastaaPoista
 5. Irina: no minäkin alan lämpenemään niihin :)

  Anonyymi: Täytyy käydä katsomassa jos tarjous olisi vielä Vepsäläisellä. Juu kuvassa on Flower-tuolit Kodin 1:stä kun nekin on ihan kivannäköiset ;) Kyllä meillä on Ge-valaisin ja sisällä on energiasäästölamppu, ihan 1 vain, heijastaa sellattiin että olisi 2 kappaletta :) Ja tuo syttyy hitaasti mutta kun on kunnolla syttynyt niin valaisee tosi hyvin. Oon ollut tosi tyytyväinen!

  VastaaPoista
 6. Itselläni tosiaan on Flower-tuolit valkoisena oman korkeakiiltovalkoisen ruokapöydän kaverina. Hinta on edullinen, alle 50 euroa kappale ja jos vaikka sattuukin kyllästymään niin tuolit voi pinota varastoon odottamaan SUURIA illalliskutsuja tai myydä pois. :)

  Ja ehdottomasti valkoiseen kotiin valkoiset tuolit! Halutessaan saa kyllä lisäväriä tekstiileillä kuten verhot, pöytätabletit ja matot sekä esineillä kuten iittala-tuikut yms.yms.

  Shoppailun iloa toivottaen:

  -Miia-

  VastaaPoista
 7. Miia: kiitos!! :) Joo käydään myös tsekkaamassa nuo Flower-tuolit sunnuntaina, nekin on kivat! Hitsi tämä meneekin vaikeemmaksi kuin luulin, hihih!

  VastaaPoista
 8. Laitoin viimein oman blogin pystyyn... :D

  Alla linkki jos haluat käydä kurkaamassa...

  http://omakotivalkoinen.blogspot.com/

  -Miia-

  VastaaPoista
 9. Ihanaa Miia, vihdoinkin! Tulen olemaan vakkarikävijä! <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.