Uutta ruokapöytää etsimässä

5. kesäkuuta 2011

Huomenta kaikille!

Olen jo kauan etsiskellyt kivaa uutta ruokapöytää.. Mutta mistään ei vaan ole löytynyt. Haluisin sen olevan valkoinen korkeakiiltoinen ( ylläri! ) ja aika massiivinen. Kokoa eli pituutta pitäisi vähintään olla 190cm, koska nykyinenkin on ja olen kokenut sen olevan just hyvä mitoiltaan. 8 hengen ruokapöytä olisi tosi kiva, mutta nykyiseen asuntoomme se ei mahtuisi. Niinpä lähdinkin viime viikolla kiertelemään kauppoja ja löysin 3 tosi kivaa vaihtoehtoa. 2 erilaista pöytää Askosta ja 1 pöytä Vepsäläiseltä. Eli Askossa oli Kim-pöytä ja Twist- pöytä. Kim on pituudeltaan 190cm ja näyttää tältä:
Ja toinen eli Twist- pöytä on 200cm ja näyttää tältä:


Ainoa ero näissä pöydissä on pituus ja se, että tuossa jälkimmäisessä on jalkojen kohdalla "urat" eli pelkään sitä et kaikki lika ja roska kerääntyy niihin, on ne kumminkin niin syvät.
Mutta kaikista eniten itseäni mielytti tämä Vepsäläisen vaihtoehto eli Occa- jatkettava valkoinen ruokapöytä. Pöydän sisällä on jatkopala millä sitä voi jatkaa 6 hengen pöydästä 8, 10 tai 12 hengen pöydäksi. Tykkään! Tässä kuva pöydästä:


Yritä sitten näistä valita. Kaikista kätevin olisi ehdottomasti tuo Vepsäläisen pöytä ja se on minusta kaikista kivoinkin, mutta niin on myös hintakin siinä kohdallaan verrattuna Askoon ;) Noh nyt vaan tarvitsee saada hieno ajatus poikaystävällenikin ajettua että uutta pöytää tarvitaan.. Painostusta on ollut vasta pari kuukautta, mutta kyllä se ajatukselle lämpenee pikkuhiljaa. Onneksi olen tehnyt asiat helpoiksi et näyttämään vaan eri valinnat ja siitä hän voi sitten päättää, hihih! Eli vanha ruokailuryhmä myyntiin ja uutta tilalle, kiitti! :D


5 kommenttia

 1. Meillä oli Twist korkeakiiltovalkoisena jossa pähkinän väriset jalat ja voin sanoa että pöytä oli todella vankkaa tekoa ja hyvä maalipinta joka ei 4 vuoden aikana mennyt miksikään. Pöytä oli korkeakiiltovalkoinen myös yläpuolelta mikä on tosi harvinaista.
  Myin pöydän koska Askosta ei saanut tilattua erikseen valkisia jalkoja jo olemassa olevaan pöytään, enkä viitsinyt ostaa uutta joka on täysin identtinen. Minulla kun oli "pakkomielle" kokonaan valkoisesta keittiöstä :)
  Pöytään mahtuu 8 hlöä todella tilavasti, 3 vierekkäin ja vastakkain ja yhdet paikat päätyihin.

  BoConceptin jatkettavasta Occasta olen kuullut ystävältäni että pöytä ei ole tukeva vaikka ensin vaikuttikin varsin järeältä, ruuveja saa olla jatkuvasti kiristämässä... :(

  -Ennenkin komenttia laittanut M-

  VastaaPoista
 2. M: Tuo Twist on minuakin alkanut houkuttamaan, on se niin kiva! :) Ensi viikolla menen sen vielä tsekkaamaan!

  VastaaPoista
 3. Niin siis pöydän alapintakin on korkeakiiltovalkoinen, oli tullut kirjoitusvirhe! .)

  -Miia-

  VastaaPoista
 4. Ymmärsin kyllä mitä tarkoitit, hih ;)

  VastaaPoista
 5. Moi. Minä kävin myös Askon sisustuspäivillä viikonloppuna ja ihastuin tuohon pöytään - enkä ainoastaan sen edullisen hinnan takia! Hakusessa itselläni olisi kuitenkin juuri tuollainen pöytä, mutta neliskulmaisena - 120x120 tai 140x140 kokoisena. Sattuisiko kenelläkään olemaan havaintoja sellaisesta?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.