Asuntomessujen ennakkosuosikkikuvat

10. heinäkuuta 2011

No nyt tulee kuvarikas postaus!

Katselin Asuntomessujen sisustustarjontaa ja poimin blogiini omat suosikit. Kuvat ovat eri taloista eri paikoista. Kuvista huomasin, että tänä vuonna on paljon käytetty rauhallisia sävyjä kuten valkoista ja beigeä. ja meri näkyy todella selvästi osissa kohteissa sisustuksessa. Esimerkiksi Lexingtonia esiintyy kivasti yhdessä kohteessa. Itse pidän Lexingtonin tuotteista tosi paljon, olen ollut töissä sisustusliikeessä missä tätä merkkiä myytiin. Siksi meiltä sitä luonnollisesti löytyy aika paljon. Mutta mielenkiintoisia kohteita tiedossa ensi viikonloppuna ja mainitsin poikaystävälleni, että käynnistä ei ihan pikaista tule ja turha hermostua kun räpsin kuvia varmaan joka suunnasta ja joka kohteesta.. hih!

Tässä siis itseni mielestä kivoja kuvia:


Olisi 4 työpäivää tiedossa ja sitten torstaina auton nokka kohti Vaasaa! Perjantaina heti aamusta kärppänä ihailemaan upeita asuntokohteita!


3 kommenttia

 1. Miellyttäviä kyllä nuo asunnot, silmä lepäsi useammassakin. Tuo kuva, jossa on sängyllä turkoosi torkkupeitto oli jotenkin häikäisevä. Kirjaimellisesti siis, jotenkin valaistus ja ikkuna- sekä peilipinnat luovat sellaisen häikäistyksen. Ja tosi omituinen mutta mielenkiintoinen valaisin tuo, joka näyttää kuin olisi tehty lukuisista lyhdyistä ja pistetty sitten vaan pinoon. :)

  VastaaPoista
 2. Inanaa: joo tuo turkoosi on niin tyylikäs kun siinä on vähän käytetty tekstiilejä ja sisustustarvikkeita mutta se on vaan niin upea! Mäkin voisin ottaa tuollaisen "sängyn päädyn". Todella näyttävä ja katseen vangitsija! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa :)
  Oot löytäny kyllä ihania inspiraatiokuvia kaikista kodeista :) Minua kans miellyttää valkonen, niin ihanan harmooninen, rauhallinen, valosa ja raikas väri :)
  Asuntomessukuvat oli kans ihania ja teän koti on superihana :)

  Sisustusterkuin,
  Satu

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.