Back home!

17. heinäkuuta 2011

Kotona ollaan pitkältä reissulta! On se kyllä kiva matkustella mutta on se niin kiva tulla takaisin kotiin. Pylly on ajamisesta ja istumisesta puutunut, mutta olo on niiiiin hyvä ja onnellinen. Voin todeta, että nämä asuntomessut tänä vuonna on mielestäni parhaat asuntomessut tähän mennessä!! Kohteet olivat upeita ja niin omaa makua lähellä. Koin saaneeni niin paljon irti näistä messuista, että ootan innolla ensi vuoden asuntomessuja Tampereella.

Onneksi matka on paljon lyhyempi! Kokkolaan ajoimme perjantaina 6 tuntia, herätys oli ennen neljää ja siitä sitten ponkaistiin matkaan. Perillä olimme vähän yli kymmenen ja messuthan avautuivat heti kymmeneltä, joten ajoituksemme oli täydellinen. Messuilla ei tähän aikaan ollut vielä hirveää ryysistä, joten odottelua ei onneksi paljon ollut ja sai rauhassa ottaa kuvia ilman että ihmiset kirmaa edessä ;) Ja kuviahan tuli otettua kokonaiset 402 kuvaa!! Tässä illalla katselen kuvat läpi ja huomenna teen sitten postausta kohteista ja messuista. Sekä minä että poikaystäväni löysimme suosikkimme ja ne olivat minun Villa White ja poikaystäväni Tiileri-talo. Mutta niistä sitten lisää huomisessa messupostauksessa!

                                             
                                                             Minä Hus-talon edessäHauskaa iltaa kaikille! Mä alan selailemaan ihania kuvia ja suunnittelemaan sitä omaa unelmataloa valmiiksi! Ideoita on ja nyt ne vaan pitää myydä valmiiksi poikaystävällekin, hih! Kun vaan se tontti tulisi vastaan niin pääsisi toteuttaa sitä koko elämän unelmaa, omaa ihanaa unelmien omakotitaloa <3P.S. Tuolit olivat tulleet perjantaina joten niistäkin tulee kuvia ja omaa postausta..

4 kommenttia

 1. Tämän blogin takaahan paljastui oikea kaunotar =)

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä kaunotar ja sinulla on aivan upea tyyli! :)

  Itse pitäisi myös käydä asuntomessuilla, positiivista palautetta olen kyllä kuullut ja on se itse koettava myös sisustusintoilijana!

  http://fromwhiteroom.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tuulia: Voi kiitos! <3 Joo ehdottomasti kannattaa käydä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.