Butterfly

12. heinäkuuta 2011

Olen jo kauan katsellut tätä ihanaa kelloa. Rakastan perhosia! Itselläni on perhostatuointi joten perhoset lähellä sydäntäni. Sitten löysin vähän aikaa sitten tämän ihanuuden ja siitä asti olen sitä katsellut sillä silmällä. Ja nyt sen vihdoinkin poimin omaan ostoskoriin valkoisena. Alunperin olen katsellut yhtä tiettyä Karlssonin kelloa, mutta sen valmistui lopetettiin ennen kun kerkesin sen netistä tilaamaan. Harmittaa hieman, koska kello oli vitivalkoinen ja just mun, mutta opin siitä et jos jotain katselen niin tilaan tai ostan sen heti ettei vaan jää saamatta!

Kellon mukana tulee 3 kellon väristä perhosta ja lisääkin saa tilattua eri väreissä. Kelloa myydään monessa eri värissä mutta itse haluan vitivalkoisen. On se niin kaunis! Ja nimi on ylläri ylläri Butterfly- kello.


Itse tilaan sen täältä !


3 kommenttia

 1. Onpas tosi kaunis ja ennenkaikkea erikoisen näköinen kello!

  VastaaPoista
 2. Hieno kello! Onko jo paikka valmiina? :)

  -Miia-

  VastaaPoista
 3. Soile: no eiks ookkin! Itse tykkään kovasti!

  Miia: No kyllä varmaan on paikka valmiina, tarvii katsoa kun kello kotiutuu et mikä on paras paikka :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.