Eamesit, love love!

18. heinäkuuta 2011

Arvaatteko mikä on ollut eilisestä lähtien mun lemppipaikka olla koneella ja bloggailla? No keittiön pöytä ja sen ihanat tuolit!! En vain saa tarpeekseni näistä tuoleista, on ne niiiin kivat! Ja olen niin tyytyväinen päätökseeni. Olishan seiska-tuolit olleet kivat, mutta kun näistä DSR tuoleista olen jo muutaman vuoden unelmoinut niin olihan ne pakko hankkia. Ja palvelu ja toimitus on mikä parhain Pink Applessa alkukangertelujen jälkeen. Oon happy! Tuoleja tilasin siis 6 ja ajattelin ehkä joskus tilata 2 lisää jos tulee tarvetta, mutta nyt klaaraan hyvin tällä määrällä. DSR:ssä istuminen on tosi mukavaa ja vaikka tuolit ovat muovia, ovat ne erinomaiset selälle. Poikaystäväni on kyllä muutaman kerran kironnut kun on lyönyt jalkansa tuolin jalkoihin vanhan tottumuksen takia. Mutta minua ei haittaa ;)

Tässä on pari kuvaa otettu verhot kiinni kun ulkona on niin kova aurigonpaiste että kuvasta tulee raidallisia varjojen takia.


Ajattelin ostaa vielä myöhemmin tuoleihin istuinosaan pepun alle sellaiset "lätkät" joita saa erivärisinä. En nyt tiedä mitkä niiden viralliset nimet on, mutta sellaiset istuinsuojat jotka kuuluvat sarjan tuoleihin. Katsotaan nyt miten tuolit alkavat käyttäytyä. Ainakaan kuumalla pylly ei luista mihinkään paikoiltaan.. Ja pöytään ajattelin ostaa myös tabletit Askosta, koska ainakin poikaystäväni osaa sotkea, ehkä minäkin välillä hieman.. mutta ovat käytännölliset kun monta ihmistä syö pöydällä niin helpompi pitää puhtaana ja minusta tabletit on tosi kivannäköisiä! Huomenna tarkoitus mennä Askoon kurkkimaan.

Happy happy happy!!!


9 kommenttia

 1. Jei, täältähän löytyi kiva blogi! Kiitti taas S:lle vinkistä! Uusi lukija ilmoittautuu. Mulla myös blogi, jos kiinnostaa:

  www.onnenomenia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Onnen Omenia: Kiitos!! Täytyy käydä kurkkimassa! :)

  VastaaPoista
 3. Noi on niiin huiput! :)

  -avista-

  VastaaPoista
 4. Avista: niin on! Kiitos älyttömästi vinkistä!! <3

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoisen blogin kyllä S vinkkasi :) Täällä kans yksi joka lukijaksi jää!

  Sansai

  VastaaPoista
 6. Upea kokonaisuus! Tuohon sopisi Chilewitch-sarjan Lattice-malliston hopeahohtoinen pöytätabletti. Sointuisi kauniisti tuolin jalkoihin. Meillä on valkoisena ja voin todella suositella! Kestää mitä vaan ja on ehkä kauneinta mitä pöydällä tiedän! :) Itsellä on myös ostoslistalla ne hopeiset.

  VastaaPoista
 7. Sansai: Kiitos! :)

  Miia: Joo oon katsellut niitä ihan samoja, ovat tosi upeat! Ainakin Vepsäläinen on niitä myynyt ja Stockmanniltakin kai löytyy.. Täytyy käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 8. aivan ihana kokonaisuus! rakastan noita tuoleja :P

  VastaaPoista
 9. S: Kiitos!! Mä oon ja ihan rakastunut ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.