Eteiseen viihtyvyyttä

2. heinäkuuta 2011

Meillä on tosi kapea ja tosi tylsä sisääntulo. Eteisessä on iso peilillinen eteisenkaappi valkoisena ja sen vastapäätä on tyhjä kohta missä nyt olen pitänyt limen väristä vaasia kuivattujen oksien kera. Mutta haluisin laittaa vaasin tilalle jotain kivempaa ja merkityksellisempää josta olisi ehkä jotain hyötyäkin. Eteisemme on aika pimeä ja siksi olinkin ajatellut siihen kohtaan Kartellin T-table kirkkaana koko 44cm ja sen päälle ostaa toinen Bourgie myös  kirkkaana. Tykkäisin niin tästä yhdistelmästä kun näin sen kerran eräässä Loungessa Virossa ja vitsi ku oli kivannäköinen!

Tässä siis paikka mihin tämä yhdistelmä tulisi, siis tuohon vaasin tilalle:
Ja tämä tuohon maljakon ja risujen tilalle:

Nyt olisi vielä hyvä aika tehdä Kartell- hankintoja kun kaikki Kartellin tuotteet ovat -15% alennuksessa samassa paikassa kun mistä tilasin matkalla olevan DSR tuolinkin. Nyt pisti kyllä suuret mietinnät päällensä. Riippuu mitä huominen shoppailureissu tuo tullessaan niin katsotaan sitten mitä huomenna päätän ;)


Joten huomiseen kaikki!

2 kommenttia

 1. Aivan totaalisen mahtava idea! T-table on luonnossa huikaisevan kaunis. :)

  Laitoin itse viimein tilaukseen 2 kpl Jolly pöytää kirkkaana, teiltähän nuo jo löytyvätkin. Teenkin sitten makkaripostauksen kun ne parin viikon kuluttua saapuvat.

  Tulethan sitten heti raportoimaan mitä kaikkea kivaa shoppailureissusta tarttui mukaan.
  Mua itseäni on ruvennut harmittamaan oma pöytävalinta, meillähän oli se Twist, mutta puujaloilla. En sitten halunnut silloin uutta samanlaista kokovalkoisena ja päädyin Classico-pöytään jossa pienemmät jalat. No, olisi vaan pitänyt kuitenkin se Twist ottaa silloin... :) Teittekin siis mielestäni onnistuneen valinnan pöydän suhteen! :D

  VastaaPoista
 2. Joo tykkään tuosta T-table - Bourgie - yhdistelmästä :) Kyllä tässä voisi tilausta alkaa pikku hiljaa laittamaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.