H&M tilaus tehty

20. heinäkuuta 2011

Teinpä tilauksen H&M:n uudesta syyskuvastosta ihan mielenkiinnosta. En ole aikaisemmin tilannut lakanoita tai muuta sisustustarvikkeita muuta kun pari tyynynpäällistä. Mutta olen kuullut että esim. lakanat ovat ihan hyviä ja miellyttäviä. No pitihän minunkin kokeilla! Niinpä omaan ostoskoriin päätyi pitkän surffailun ja pohdinnan tuloksena nämä tuotteet:


Ajattelin laittaa makuuhuoneeseen vähän tummempia sävyjä kun alamme lähestyä syksyä. Tilauksen pitäisi ensi viikolla tulla perille, joten katsotaan sitten mitkä niistä pidän ja mitkä lähtevät takaisin. Aattelin kokeilla hieman eri väriyhdistelmiä ja katsoa mikä sopii parhaiten Jukka Rintalan taulun kanssa makuuhuoneeseemme.Tässä vielä kuvaa makuuhuoneen nykytilasta muutaman viikon takaa:
Onko kenelläkään kokemuksia H&M:n lakanoista? Miten ne käyttäytyvät esimerkiksi ensimmäisen pesun jälkeen?


9 kommenttia

 1. Meillä on yhdet H&M Home malliston lakanat ja olen tykännyt niistä kovasti. Hyvin ovat kestäneet pesuakin =)

  VastaaPoista
 2. Tosi laadukasta kamaa. Mulla on muotoonommeltu lakana sekä parivuoteen pussilakana tyynyliinoineen. Plus irto tyynyliinoja. Paksua, laadukasta puuvillaa ja pussilakanassa oli kiva nepparikiinnitys. Tykkäsin.

  VastaaPoista
 3. Itselläni ei ole H&M:n lakanoita mutta tutuilta olen pelkästään hyvää niistä kuullut. Nuo raidalliset ovat kivat ja tuota &-tyynyliinaa itsekin katselin. Pitäisiköhän tehdä oma tilaus? :D Olen myös kiinnostuntut noista verhoista, tulethan sitten heti kertomaan millaiset ne on livenä!

  Rentouttavaa illanjatkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Kääk, unohdin ehdottaa petaukseen fuksian sävyisiä tyynyliinoja, ne sopisi hyvin tuon taulun kanssa ja on tämän syksyn trendiväri! Miten olisi H&M:stä tuollainen samanlainen satiinipintainen tyynynpäällinen siinä värissä? :D

  VastaaPoista
 5. Hanna: no hyvä tietää et pesunkin jälkeen tuntuvat mukavilta. Pelkäsin et ne voi muttua karheiksi kun kerran yhdet "halpis" lakanat tekivät niin.

  Outi-Hyypiö: No hyvä että oot samalla linjalla. Kyllä ne lakanat sitten ovat varmasti hyvät! :)

  Miia: No tottakai teet! ;) Fuksiat funtsinnassa!

  VastaaPoista
 6. Mikäs siinä nyt on, kun itsekin pohtinut tuollaisia verhoja. Ollaan kohta samiksia kaikki. ;)

  VastaaPoista
 7. Inanaa: eikun tilausta vaan tekemään ;)

  VastaaPoista
 8. Itsekin tässä arvon samoja lakanoita, ei ole kokemusta minullakaan. Pitää varmaam vain testata. =)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.