Kohti Vaasaa & Kokkolaa!

14. heinäkuuta 2011

Vihdoinkin tämä päivä on koittanut! Minun ihanat 3 vapaapäivää edessä ja huomenna aamuyöstä lähdemme ajamaan kohti Kokkolaa. Itse olen ihan innoissani, tykkään tosi paljon road tripeista ja meiltä Kokkolaan kestää vähän yli 5 tuntia. Joten automme starttaa aamulla neljän aikaan, vuhuu! Meidän piti alunperin lähteä jo tänään illalla, mutta minun töiiden takia pääsemme lähtemään vasta huomenna aamulla sitten. Aamusta menemme Kokkolaan ja suoraan asuntomessuille. Messujen jälkeen käymme varmasti Kokkolan keskustassa ja sen jälkeen lähdemme ajelemaan kohti Vaasaa, jossa asuu veljeni perheineen. Siellä sitten olemme sunnuntaihin asti. Olen kuullut,että varsinkin Vaasassa on ihania sisustuskauppoja, joten odotan into pinkeänä ja varmasti jotain ostoksia tulen tekemään.

Jos joku tietää jotain hyviä kauppoja Vaasassa niin vihjatkaa ihmeessä!!!

                                                                          Vaasa


                                                                        KokkolaJos joku muukin on menossa huomenna asuntomessuille niin nähdään siellä sitten! Luvattu kivaa aurinkoista säätä joten kiva retkipäivä tiedossa. Otan kameran mukaan joten lauantaina tai sunnuntaina tiedossa piiitkä kuvapostaus messuista. Varautukaa ehdottomasti pahimpaan! ;)


2 kommenttia

  1. tervetuloa!! toivottavasti messut ylittää odotuksesi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) enää 15 minuuttia niin perillä ollaan!! Jihuu!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.