Kurkistus wc:n puolelle

28. heinäkuuta 2011

Aattelin teidän ihan nopsaa kurkastaa meidän wc:n puolelle. Itse emme ole päässyt päättämään kiintokalusteista kun emme ole alusta asti tässä asuneet joten ne on mitä on. Itsehän olisin tietenkin valinnut korkeakiiltoiset valkoiset kalusteet ylimääräisellä altaalla, mutta nyt meiltä löytyy aika perus valkoiset kalusteet hieman romanttisella tyylillä. Omaan omakotitaloomme tulee sitten hyvin erilainen wc. Tämänhetkinen wc:mme on hyvin suuri verrattuina perusvessoihin mitä yleensä rivitaloista löytyy. Se on ehdoton plussa! Tykkään, että on tilaa liikkua ja mahtuu olemaan samaan aikaan aamusinkin vessassa poikaystäväni kanssa, minä meikaten hän hiuksia laitellen :D Mutta tällä hetkellä meidän wc näyttää tältä:

Sellainen wc meillä siis. Pinetä stailausta tulee tapahtumaan syksyllä heti kun pääsee kunnolla shoppailemaan. Mutta nyt odotan vain niitä Missonin pyyhkeitä jotka ovat matkalla Sisustuksen Koodista meille.

Kylpyhuone löytyy erikseen ja sinne kurkkaillaan sitten joku muu kerta :)

2 kommenttia

  1. Onpas nätti ja raikkaan oloinen vessa!:) Voi kun voisin itsekin sisustaa meidän vessaa, mutta se on niin pieni..

    Anniina

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anniina!! :) Yritän tehdä sitä niin valkoiseksi ja valoiseksi kuin voi!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.