"Lexington Sweet Dreams"

13. heinäkuuta 2011

Ehdoton ykkössuosikki pussilakanoissa on Lexingtonin pussilakanat. Meillä ei taida muita lakanoita hirveästi löytyäkkään, ehkä pari Marimekon ja Stockmannin lakanasettiä. Lexingtonin lakanat ovat niin ihanan pehmoisia ja tuntuvat iholta todella hyvältä. Pelkkiä hyviä unia on siis niissä tiedossa!

Itse olen tosi hanakka vaihtamaan lakanoita sänkyymme. Vaihdan melkein viikon välein koska mielestäni on kiva nukkua puhtaissa lakanoissa ja puhtaiden lakanoiden tuoksu on tosi hyvä! Olen valinnut sunnuntain hyväksi päiväksi vaihtaa lakanoita ja varsinkin nyt kun on ollut ihan älyttömän lämmin niin päivä on vaihdellut viikottain hikoiluasteen mukaan :D Nämä pussilakanasetit ostin viimeksi keväällä ja ne löytyy tällä hetkelläkin makuuhuoneestamme:Nyt tilasin meille beige-valkoisen lakanasetin, koska koskaan ei voi olla liikaa ihania lakanoita! Makkarissa käytän tosi paljon ihan valkoisia ja beigejä pussareita. Piristykseksi lisäilen aina jonkun kolmannen värin jos haluaa jotain väriä. Olen jo vähän aikaa katsellut juuri tätä valko-beigen väristä Star-settiä, varsinkin silloin kun itse myin Lexingtonin tuotteita töissä. Niinpä ostoskoriin napsahti tällainen setti
Ja Lexingtonin syksyn kokoelmaa odotan todella! Olen nähnyt sen jo ennakkoon ja tiedossa on niin ihanat beige-raidalliset pussilakanat paksuilla raidoilla että ne kyllä on ihan pakko hankkia.. :)


3 kommenttia

 1. ooooh, haluu kans. Onko tiedossa koska syysmallisto julkaistaan? Oon jo kauan aikaa ettinyt laadukkaita paksuraitaisia pussareita, tulispa niistä beigen lisäksi myös harmaa-raitainen.
  Kiitos vinkistä!

  -Miia-

  VastaaPoista
 2. Miia: syysmallisto tulee kohta julkiseksi ja päivittyy nettisivuille. Vähän pitää vielä malttaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, yritetään :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.