Loppu hyvin, kaikki hyvin!

5. heinäkuuta 2011

Huoh, nyt voi huokaista helpotuksesta! Kävin lyhyen keskustelun Pink Applen kanssa ja he olivat hyvin pahoillaan, että tuoli oli mennyt tuollaiseen kuntoon kuljetuksessa. Hauskinta oli se, että he kysyivät minulta naarmujen syytä. Siinähän minä uunona et mistäs minä tietäisin :D Sanoin syyksi vain, että uskon tuolin jalkasysteemin naarmuttaneen istuinosan ja naarmujen tulleen kuljetuksessa kun laatikko on hölskynyt ees taas niin tietenkin palat ovat ja liikkuneen ja varmaan hankautuneet yhteen.

No kumminkin he olivat todella pahoillaan ja ehdottivat uutta tuoliosaa tilalle niin että minulle ei tulisi mitään kuluja. Näin toivoin sen juuri menevän ( tai ehkä olisin voinut ottaa kokonaan uuden tuolinkin ;) )ja mielestäni he toimivat oikein. Olen erittäin tyytyväinen! Lupasivat laittaa valkoisen osan tulemaan samantien ja naarmuuntuneen saan pitää itse tai palauttaa. No tottakai minä sen piidän itselläni varalla jos vaikka sattuisi tapahtumaan jonkunlaista muuta vahinkoa.

Ja tästä päätinkin jahkailujen jälkeen, että aion tilaa näitä tuoleja vielä 5 lisää ruokapöydän tuoleiksi jos vain poikaystäväni suostuu siihen. Hänelle se on ihan sama millaiset tuolit meille tulee ( kunhan ei vaan Kartellin läpinäkyviä muovituoleja :D ), mutta ajattelin vielä kysyä hänen mielipidettään kun hän saapuu kotiin. Ihastuin näihin tuoleihin niin, että Flower ja Seiska-tuoli kyllä jäävät nyt kakkosiksi. Nekin olisivat olleet todella ihanat, mutta kun tämä on se "The Tuoli" niin ei siinä muu auta. Katsotaan saanko luvan, uskoisin saavani!
Eli voin suositella Pink Applea ainakin tämän toiminnan perusteella vaikka tapahtuikin pieni naarmuuntuminen. Sainhan heiltä myös suuren alennuksen nyt kun tilaan heiltä vielä 5 tuolia lisää. Tuolithan ovat jo nyt -20% ja saan vielä lisää alea koko tilauksestani aika merkittävästi. Eli I´m happy! Nyt taitaa vain Kartellin tilaus jäädä vähäksi aikaa. Ehkä kesän jälkeen voi niitä alkaa sitten harkitsemaan. Nyt vain odotan pöytää ja tuoleja.

Ai niin ja kerroinko jo, että sain myytyä tuolit ja pöydän? Ja ei olisi voinut paremmin mennä! Ruokailuryhmä tullaan huomenna hakemaan ja muistaakseni uuden pöydän pitäisi tulla tirstaina tai perjantaina. Eli olisimme vain päivän tai 2 ilman pöytää. Kysyinkin poikaystävältä, että ei kai haittaa et ollaan nyt vähän aikaa ilman ruokapöydän tuoleja ja hän vain tokaisi et eiköhän me vähän aikaa pärjätä ilman. Jei!


5 kommenttia

 1. Tosi hyvä juttu! :) Nyt sitten maanittelet miehenkin suostumaan viiteen lisätuoliin! :D Ei muuta kuin naiselliset aseet kehiin, hih hii! :D

  -Miia joka ei jaksanut kirjautua bloggeriin-

  VastaaPoista
 2. Joo lupa tuli, vihii! Ei siihen paljoa vaadittu ;)Kyllä se naisena on niin helppoa :P

  VastaaPoista
 3. Onneksi kaikki meni hyvin! Ja hyvä että lupakin tuli, odotan jo nähdä millaiset tuolit ovat uuden pöydän kanssa <3

  -Johan-

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! :D Onko tuoleilla pitkä toimitusaika?

  -Miia-

  VastaaPoista
 5. Mia: Lähettivät että 3-5 työpäivää eli uskoisin niiden olevan 2 viikon päästä meillä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.