Meidän suosikit messuilta

19. heinäkuuta 2011

Lupaamani suosikkipostaus messujen kohteista tulee nyt!

Kuten aikaisemmin kerroin, meidän suosikit olivat tämän vuoden Kokkolan asuntomessuilla Villa White ( minun ) ja Tiilerin matalaenergiatalo ( poikaystäväni ). Messuilla oli tosi monta kiinnostavaa kohdetta, mutta suosikit bongattiin heti kun niihin sisään astuttiin. Mielestäni aikaisemmilla messuilla ei ole ollut näin montaa kivaa ja tyylikästä taloa kuin tänän vuonna. Arvasin jo kuukausi sitten jos muistatte tässä postauksessa yhden suosikkini olevan juuri Villa White pelkän nimen perusteella. Ja nimi ei pettänyt vaan lupasi juuri sitä mitä se olikin!
                       
                                                                               UPEA!!


Toinen suosikkimme, varsinkiin poikaystävän oli Tiilerin matalaenergiatalo. Hän tykkäsi sisustuksesta, talosta ja varsinkin ulkoporealtaasta. Mutta isot ikkunat olivat ratkaiseva tekijä. Itsekin pidin tästä kohteesta näyttävän olohuoneen takia. Taloon oltiin tehty kivoja sisustusratkaisuja!

                   
                                                           Myös todella hieno kohde!!

Näitten pohjalta lähdetään sitten suunnittelemaan meidän taloa ja sisustusta. Hinta saa olla vain hieman pienempi kuin näissä kohteissa, hih! Mutta isot ikkunat ovat kyllä ihan must omaan ensimmäiseen omakotitaloomme..

Nyt selailemaan omia kuvia vielä uudelleen ja uppoudun oman sisustuksen suunnitteluun!4 kommenttia

 1. Oij, miten kivoja kuvia messukohteista! Odotan jo innolla matkaa sinne, jonka teemme elokuun puolella luokkamme kanssa. Tosin miehenikin haluaisi, joten saa nähdä menemmekö sitten ennen tuota koulun reissua...

  Mutta muutenkin ihana löytö tämä blogisi! :)

  VastaaPoista
 2. Ira: teille tulee varmasti ihana matka messuille! On se ihan hyvä ottaa mies mukaan niin voi vihjailla että tuollainen talo olisi ihana meillekin.. ;)

  Ja kiitos!

  VastaaPoista
 3. Upeita ovat molemmat! Tuo ensimmäinen on minunkin suosikkini. Harmittaa kun emme tänävuonna ehdi messuilla käymään, nyyhkis :(. Mutta onneksi pääsen nauttimaan kohteista kuvien kautta... Kiitos näistä! :D

  VastaaPoista
 4. Miia: ole hyvä vaan ;D toivottavasti on jotain hyötyä ja katseltavaa kuvista!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.