Työhuoneesta

24. heinäkuuta 2011

Nyt pitäisi aloittaa työhuoneen muutos tai ainakin sen suunnittelu. Olemme todenneet meidän vanhan sohvan olevan tosi hyödytön pikkuisessa huoneessa. Sohvan siirsimme siis olohuoneesta tuonne kun uusi sohva tuli olohuoneeseen eikä ollut mitään muuta paikkaa laittaa. Muutenkin tämä työhuone on meille aika tarpeeton, olemme lykänneet sinne vain sohvan ja toisen television ( minkä toivon katoavan jonnekin, hih!). Tässä kuvia huoneen tämän hetkisestä tilasta..
Nyt tämä huone alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään tarpeettomuuden takia ja haluisimme viettää siellä enemmän aikaa. Niinpä muutoksen tuulet alkavat piakkoin puhaltamaan työhuoneessa, mutta mihin suuntaan? Mitä voisimme tehdä tälle huoneelle että siitä tulisi kiinnostavampi? Huone on kumminkin aika pieni joten mitään suurta muutosta ei voi tehdä. Mutta tällaista olin ajatellut:

1. Sohva myydään pois!!
2. Digiboxi lähtee jonnekin :D On niin ruma!
3. Huoneeseen hieman ylellinen tunnelma, vähän materiaali- ja kangasmuutoksia edessä

Mitä tilalle tulee, sitä pitää hieman miettiä. Haluammeko jonkinlaista työpöytää? Miten olisi 2 ihanaa valkoista divaania joiden väliin Kartellin pöytää? Lastenhuoneeksi tämä huone ei tule koskaan muuttumaan, joten sitä meidän ei tarvitse miettiä ollenkaan. Se ei tule olemaan ohjelmassa vielä pitkään aikaan.. ;)

Tarviipa miettiä hieman ja lähteä ensi viikolla hieman suunnittelemaan muutosta. 1 asia on jo päätetty! Verhoiksi ostan olohuoneen jatkoksi Stockmannin Villa-sarjan valkoiset silkkiverhot. Nuo Marimekon Lumimarja-sarjan verhot ovat tällä hetkellä huudettavana minun käyttäjässä huuto.netissä!


3 kommenttia

 1. Miten olisi 2 kpl Ikean valkoisia nahkaisia Arild-divaaneja? Ne sopisi hyvin Kartellin modernien pöytien kanssa. Villa Stockmann sarjan verhoihin suosittelen kaveriksi Osta Carpets Rhapsody-merkin nukkamattoja (saa esim stockmann verkkokaupasta). Niissä on samaa hohtoa! Lisäksi jokin näyttävä tapetti... :)

  VastaaPoista
 2. Kaunishan tuo huone on tuollaisenaankin. Mutta laita sitten kuvia kun olette saaneet muutosta aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Miia: oon nahkalle niin allerginen että se ei meille käy, mutta katselin ainakin Ektorpin divaaneja.. ne olis ihan ok mut jatkan vielä metsästystä! :)

  Onnen Omenia: kiitos! Laitan varmasti!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.