Heippa kaikille!

14. elokuuta 2011

                    Täällä ollaan viime päivät vietetty aika pitkästyneenä ja tylsistyneenä.. :DOon pahoillani, että en ole kerennyt tänne yhtään laittamaan arvonnan tuloksia enkä mitään muutakaan. Mutta itselleni kävi pieni tapaturma töissä, joten olen hieman ollut huonossa kunnossa ja kipeenä. Olen myymäläpäällikkö ammatiltani ja meillä vaihtui tällä viikolla uusi syksyn kampanja jokaiseen myymälään joten hommaa riitti. No kun kiire oli niin ajattelin hieman "oikaista ja nopeuttaa" töidentekoa niin, että kun minun piti ripustaa kattoon yksi iso juliste niin aattelin sen olevan nopeampaa jos vaan kiipeän pöydän päälle enkä lähde hakemaan rappusia takaa. No tästä voikin sitten jo arvata lopputuloksen! :D Kiipesin korkean 3-kerros pöydän päälle laittamaan julistetta kattoon kiinni ja niin tunsin kun pöytä alkoi kallistua allani. Ja lopputulos oli se, että pöytä keikkasi ja minä sen mukana tipuin noin 150cm korkeudesta suoraan polvilleni maahan lyöden pään mukavasti kivilattiaan. Sen jälkeen olo on ollut aika heikko, mutta nyt alkaa helpottaa ja jäljellä on vain isot mustelmat ja hiton kipeä polvi.. Joten I´m back!

Teen arvonnan myöhemmin päivälla ja laitan tulokset tulemaan heti tänne sen jälkeen! Joten jääkää innolla odottamaan! ;)


6 kommenttia

 1. Auts! Onpas ollut ilmalento. Onneksi mitään ei murtunut. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Hei, hyvä ettei sinulle pahemmin käynyt. Luultavasti ja lukemastani päätellen olisi voinut pahemminkin käydä! Onni onnettomuudessa :)
  -Tsinnia-

  VastaaPoista
 3. Auts! Mulle käynyt lähes samoin kun somistajana vaihtelin lamppuja yli 3-metrin korkeudessa. tosin mulla oli ne tikkaat, jotka keikkas alla... :)

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. hui kamala!!! onneks ei käyny pahemmin! pikaista toipumista sulle :)

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, oletpa järjestänyt itsellesi tiukan paikan :/ Onneksi ei tuon pahemmin käynyt, koitahan ottaa rauhallisesti! :)

  VastaaPoista
 6. Sulo-Helmi: Lento oli kyllä aika kaaressa :D Itse en muista siitä mitään.. Kiitos! <3

  Tsinnia: Niin olisikin voinut, selvisin onneksi aika vähällä, huh!

  Miia: Kiitos <3 Joo mulla on ja somistaja-aikoina käynyt ihan samanlaittiin!

  S: Kiitos <3 No onneksi ei! Opinpahan että tikkaita käytän tästä lähtien!

  Olivia: Mä yritän ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.