Huomenna kotiutuu

26. elokuuta 2011

Huomenna on tiedossa ihana vapaapäivä ja kavereidemme häät iltapäivästä eteenpäin. Mutta sitä ennen on tiedossa ajomatka kohti Turkua hakemaan aiemmin mainitsemaani Lighthousea. Nyt on illat alkaneet pimentymään ja alkanut tulemaan syksyinen fiilis niin mikä onkaan ihanempaa kun laittaa kynttilöitä palamaan ympäri asuntoa. Ja tuohon Lighthouseen laitan ison kynttilän joka tulee näyttämään niin kivalta lipaston päällä. Päätän vasta paikan päällä otanko mustan vai valkoisen mutta uskoisin päätyväni kumminkin valkoiseen majakkaan. Myös pari saippuapurkkia lähtee hyvin varmasti mukaan. Olen aina tykännyt Marseillen saippuoista! Ihana tuoksu ja lähtee helposti pois pesemällä. Käsiin jää pehmeä tunnelma! Suosittelen kaikille ketkä ei aikasemmin ole käyttäneet näitä Marseillen tuotteita. Niitä myy mielestäni Stockmann, ainakin ennen on myynyt.

Into pinkeänä odotan jo huomista aamua, onneksi ajomatkaa on vain vähän yli tunnin verran meiltä. Pikainen käynti Turkuun ja sen jälkeen juhlimaan Lohjansaareen isoja häitä, jei!

                                                         Hauskaa päivää kaikille!

                     Löytyykö muuten ketään muuta kuka ei olisi vielä saanut Ikean uutta kuvastoa?


1 kommentti

  1. Minäkään en ole saanut :( Meille tosin tulee se ruotsin hinnoilla oleva. Puolen kilometrin päässä asuvat vanhempani oli sen jo saaneet, epäreilua :( :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.