I see the light!

22. elokuuta 2011

Rakastan valaisimia! Ne on vaan niin kauniita ja kivoja! Kuullostaa oudolta, mutta tykkään kun on paljon erilaisia valaisimia. Varhaisin rakkauteni valaisimiin alkoi kun löysin Kartellin Bourgie - valaisimen. Niitä meiltä löytyy vain 1 kappale ja eilen iski hirveä himo ostaa toinen työhuoneeseen. Mutta ongelmana on, että nyt löysin pari muutakin kivaa valaisinta.

Kattovalaisin tulee ehdottomasti vaihtumaan valkoisesta (poikaystävän saamasta)roikkuvasta romanttisesta valaisimesta hyvin yksinkertaiseen kristallivalaisimeen, jonka käyn viikonloppuna Askosta ostamassa. Olen jo kauan halunnut tämän valaisimen, mutta paikka on ollut epäselvä et tuleeko niitä 2 eteiseen vai 1 johonkin huoneeseen ja nyt kun valaisin tuli taas Askoon tarjoukseen niin haluan sen laitettavan työ/vierashuoneeseen. Olenko ainoa kenen on vaikea löytää kivoja kattovalaisimia? Minuun ei vain hirveän moni kattovalaisin oikein iske.. Itselläni olisi mielessä 3 kattovalaisinta mitkä voisivat sopia työhuoneeseen:                                                              Midsummer luonnossa


                                                             Garland x 2 luonnossa


Midsummerista olen aina haaveillut, mutta kun tuon koristeen pituus on 76 senttiä joten vaatii aika korkean tilan minkä alta ei hirveästi käveltäisi. Garland olisi niin kiva ja yksinkertaisesti söpö. Mutta tuo Gladys olisi vähän glamourimpaa.. Siitää sitten päättämään. Mitään muuta kivaa en ole onnistunut löytämään. Pöytävalaisimia olisi vaikka kuinka paljon erilaisia, mutta haluan myös kattoon jonkunlaisen valaisimen. Hmmm.. Jos jollain on ideoita niin kertokaa vain! Kun se sitten ratkaisee myös pöytävalaisimen että millainen kattovalaisin tulee. Eli kattovalaisn määrittää pöytävalaisimenkin. Ge- valaisin Kartellilta olisi ja aikas kiva, mutta tykkään siitä kun se roikkuu aika alhaalla joten sekään ei soveltuisi meidän tulevaan romanttiseen leffailupesään ;) Olisi kiva nähdä nuo kaikki valaisimet luonnossa omin silmin. Askossa kävin jo kurkkimassa tuon Gladyksen aikoja sitten ja ihastuin siihen jo ensi kerralla yksinkertaisuutensa takia! Se ei roikkuisi liian matalalla ja valaisii todella hyvin koostaan huolimatta. Haluan kumminkin sellaisen valaisimen kattoon josta on valaisemaan koko huone ja pelkään Garlandin ja Midsummerin olevan vähän köpöjä siihen tarkotukseen.

No tarviipa miettiä ja jos jollain on neuvoja niin niitä otetaan hyvin mielellään vastaan!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.