Päivitetty makuuhuone

2. elokuuta 2011

Vihdoinkin pääsin koneelle laittamaan uusia kuvia tulemaan makuuhuonestamme nyt tokassa vaiheessa. Vielä on hieman kesken laittamien, mutta tässä olisi kuvaa välivaiheessa. Vielä puuttuu helmalakanaa, kivat sisustustyynyt ja muuta pientä kivaa. Mutta oon jo tosi tyytyväinen tähän uuteen lookkiin! Uusia mattoja käyn huomenna katsomassa sekä muuta kivaa Stockmannilta. Tässä siis makkarimme tässä vaiheessa :)Uutta siis verhot, tyynynpäälliset, pussari ja karvainen viltti. Vielä lisää tulossa on koristetyynyjä H&M:ltä kun vaan kotiutuvat. Patja näyttää tosi pöllöltä ilman alulakanaa, koska uusi tulossa pesusta heti kun vain kuivuu :D Mutta tältä nyt siis näyttää pari päivää ennen kuin loput kamat saapuvat kotiin.5 kommenttia

 1. Voi että, miten kivan näköistä! Pienetkin uudet hankinnat piristävät mieltä kummasti, ja sinähän olet ihan törsännyt ;) Onnittelut onnistuneista valinnoista!

  Ja tuo akvarelli on kyllä aivan uskomattoman upea! Sen kohdalla iski nyt ihan pahimman laatuinen kateusvirus... Kadekadekade!!! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Olivia <3 Kyllä se ilme muuttuu tosi paljon pikku teoilla! Ja taulusta oon ollut niin tyytyväinen, kivaa! :))

  VastaaPoista
 3. Kaunis makuuhuone! Ihanat yhteensopivat yöpöydät lamppuineen. Kiva se & merkkinen tyyny. Vois hyödyntää ja kirjoa muutamaan tyynyyn huoneessa nukkujien etunimen alkukirjaimet. Sitten ne voisi sijoittaa sängyn päälle kuvitteellisesti R&T jne. Jotenkin tuli tunne että se kannattaisi hyödyntää. Hauskat ne on noinkin. Itsellä on edessä makuuhuoneen lopullinen stailaus. Ihania tapetteja ihmiset on blogeissaan tilannut tapetteja Englannista asti. Hei vaan!

  VastaaPoista
 4. Noi &-tyynyliinat on aivan unelmat! Vielä kivemmat teidän petauksessa kuin H&M:n. Nyt lähtee tilaukseen! :)

  Ihanan pehmeät sävyt verhoissa ja viltissä, tosi kaunis kokonaisuus. <3

  Miltä tuo raidallinen pussilakanasetti vaikuttaa? Onko ohutta materiaalia?

  Voi kääk, lähdenkin tästä ostoksille H&M:n verkkokaupan puolelle :D Hih!

  VastaaPoista
 5. Gone to the beach: täytyy pistää korvan taakse, kiva idea!! :)

  Miia: Joo mä oon ihan lovena ja noihin tyynynpäällisiin. Ja pussilakanoissa oli aivan ihana nukkua! Toooosi laadukkaat hintaansa nähden, tykkään! Eikä oo mitään todella ohutta materiaalia. Ihanan pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Hauskoja ostoksia!! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.