Sohva myyty!

21. elokuuta 2011

Jei! Saatiin sohva myytyä päivässä ja nyt voi tositarkoituksella alkaa katsomaan sohvia ja divaaneja. Täällä käydään suurta taistelua siitä tuleeko vanhan sohvan tilalle uutta sohvaa, 2 divaania vai kunnon löhötuoleja eli huovataan ja soudetaan ees taas. Kun vaihtoehtoja on vain liikaa!! Aloin taas kerran lämpenemään noihin Ikean kankaisiin divaaneihin. Ne on vaan ihanan pehmeät ja hyvät löhöilyyn! Ja sitten kun niitä ostaisi 2 kpl niin neän voisi yhdistää yhdeksi isoksi divaaniksi jos haluaa vaikka katsoa lähekkäin romanttista leffaa.. ;) Ja taas olisi vaihtoehtona sekä Ektorp ja Kivik. Mutta mielestäni ne olisivat ehdottomasti Kivik:it!
Sohva tullaan 2 viikon sisällä hakemaan joten nyt on sen verran aikaa tehdä päätöksiä. Minä ja poikaystäväni kummatkin istumme vierekkäin sohvalla omilla koneilla ja yritämme löytää erilaisia vaihtoehtoja. Kiva kun toistakin kiinnostaa sisustaminen edes joskus, hih! Heti kyllä sain vastaukseksi että valkoista divaania meille ei tuu ja siihen vastasin vain et tuleepas. Mikään muu ei minulle kelpaa, olkoon kuinka herkkä tahansa. Pidän siitä sitten hyvää huolta! ;) Eli huomenna matkaan töitten jälkeen suoraan Espoon Ikeaan testailemaan ja otan kameran mukaan. Kotona on jo mittailtu ja Kivik olisi 163cm pitkät joten ne olisivat kyllä tosi huiput meille. Niiden väliin näen jo laittavani esim. Kartellin Stone-pöydän ja jotain kivaa valaisinta ja sisustustyynyä ja ja...Nyt lähden yöunille valmistautumaan huomiseen työpäivään ja unelmoimaan uusista sisustusratkaisuista!

Hauskaa iltaa kaikille!

2 kommenttia

  1. Ihanaa, nyt pääset soffaostoksille. Mä oon kuolannut kanssa kyseisiä divaaneja/sohvia ja valkoisena mutta se on mahdottomuus pikkulaps-perheessä ku meikän beigekin on vähän väliä niin tahroissa että hyhhyh.
    No ehkä sit 20 vuoden päästä :)

    VastaaPoista
  2. No katsotaan nyt tuleeko valkoinen vai ihan vaalean beige. Kävin eilen Ikeassa ja se beigegin oli todella kaunis.. mutta ehkä kumminkin valkoinen ;)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.