Syksyistä olohuonetta

23. elokuuta 2011

Pikkuista päivitystä tuli tehtyä olohuoneeseen. Sisustuksen Koodin tyynynpäälliset saapuivat ja ne on niin kivat kun miltä näyttivät. Tykkään! Myös mustat sekä mustavalkoiset päälliset ovat uudet sohvalla. Keittiöön ostin kynttilänjalat ja Stockmannilta samat valkoiset silkkiverhot mitä olohuoneesta löytyy.

Vikassa kuvassa näkyy ihan vähän kurkistusta takapihallekin..Vielä olohuoneesta puuttuu muutama tyynynpäällinen sekä viltti. Katotaan nyt sitten kun kaikki tyynynpäälliset ovat tulleet että mikä tyyny jää minnekin huoneeseen. Jotkut siirtyvät työhuoneeseen kun uudet divaanit tulevat. Muuten olen tyytyväinen sekä olohuoneen että keittiön ruokapöydän ilmeeseen! Mielestäni tuo orkideataulu sopii ihan hyvin pöydän päälle ja kynttilänjalat on niin kivat! Aluksi mietin otanko 2 vai 3 kappaletta, mutta innostuin niistä niin paljon ja ison pöydän takia otin sitten 3 jalkaa.

Ensi viikon torstaina lähtee sohva ja luulen, että käymme hakemassa joko ennen sitä tai hakemisen jälkeen uudet divaanit, jee!

9 kommenttia

 1. Tosi kaunista teillä, aivan mahtavan mukavan näköiset nuo uudet sohvatyynykeot :) Noihin kelpaa käpertyä syksyn tullen :)

  VastaaPoista
 2. Onko noi kynttilänjalat stokkalta?
  Kivan näköistä..ihanat noi uudet nimi-tyynyt.

  VastaaPoista
 3. Onnen Omenia: kiitos kultainen! :)

  Ainutlaatuinen: ei, ne on ihan Ikeasta ostettu :)

  VastaaPoista
 4. ihania hankintoja :)
  minkä hintaiset oli nuo verhot, muistatko?

  VastaaPoista
 5. S: kiitos! Verhot on Stockmannilta 129€/kpl kun ovat 100% silkkiä. Oon ihan lovena niihin! :)

  VastaaPoista
 6. moikka! onkos tuo ruokapöydän lamppu kartellin? nättiä :)-Ansku*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ansku! :) Joo se on Kartellin Ge-valaisin ja väri tietenkin kirkas ;) Kiitti!

   Poista
 7. Moikka. Mistä tuo korkeakiilto ruokapöytä on ostettu? ��

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.