Tilausta Sisustuksen Koodista

16. elokuuta 2011

Lueskelin tässä illalla kun äsken tulin töistä kotio Sisustuksen koodin blogia ja sinne oli ilmestynyt ihania asioita. Olen jo kauan halunnut tilata Day Homen tekstityynyjä, mutta ne ovat aina olleet loppu joka paikasta. Niinpä aattelin olla nyt kärppänä jonossa tilaamassa 2 tekstityynyä meidän olohuoneeseen. Olen muutenkin uusimassa olohuoneen ilmettä kohti syksyä ja pimeää talvea, jolloin ilme muuttuu kirkkaista pinkistä ja vihreästä kohti mustaa, valkoista ja beigeä. Niinpä aattelin tilata nyt vihdoinkin nuo tyynynpäälliset missä lukee " Love" ja "Smile" tai kaksi " Love" -  tyynyä.

Samaan tilaukseen lähtee myös Normann Copenhagenin "Lighthouse" lyhty joko valkoisena tai tummana. Ehkä lämpenen tuolle mustalle enemmän, en tiiä!

                   
                                    Sanokaas nyt kumpi on parempi, valkoinen vai musta lyhty?


Kuvat: Sisustuksen koodin blogista


3 kommenttia

 1. Samoja juttuja mäkin olen kuolannut :)
  Ota mustana...tai siis mä ottaisin mustana!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti ottaisin mustan talolyhdyn! Ihania tilauksia tulossa sulla! Itelläkin tekis niin mieli tilata kotiin kaikkea kivaa, mutta ei nyt raski millään kun kaikenlaista rahanmenoa talohommien kans :/. Taidan alkaa jo kirjottamaan joulupukin toivelistaa!

  VastaaPoista
 3. Outi-Hyypiön elämää: Musta olis kyllä niin kiva! Ja nyt on tilaus tehty ainakin tyynyistä, lyhtyä pitää vielä miettiä ;)

  Saila: Mäkin pyydän tuota lyhtyä nimpparilahjaksi.. (ja ne on lokakuussa ) hihih!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.