Työhuoneen muutostarpeita

30. elokuuta 2011


Torstai tulee olemaan minun shoppailupäiväni jolloin käyn ostamassa työhuoneeseen uudet huonekalut. Torstai on ainoa vapaapäiväni joten päivän tulen käyttämään tehokkaasti ajellen ympäri Helsinkiä ja Espoo- Vantaa - akselia. Eka ajattelin hakiessani divaaneja Ikeasta että vuokraisin sieltä pakettiauton ja ajaisin sillä kohti kotia, mutta loppujen lopuksi pääsen paaaljon helpommalla kun otan kotiinkuljetuksen ilman omaa hikoilua ja divaanien nostelua. Käyn vain maksamassa divaanit ja Ikea kuljettaa ne kotiin, helppoa kuin mikä! Kartellin pöydän ja valaisimen menen ostamaan Stockmannilta Helsingin keskustasta sekä silkkiverhot. Jotain muutakin voi tarttua mukaan mutta sen näette sitten kun työhuone on valmis kuvattavaksi, katsotaan onnistunko hankkimaan sen..

Joten joka paikkaan saan mennä, toivottavasti saan pitää vapaapäiväni. Nyt on huomannut töissä että kaikki työntekijät ovat kipeinä ja flunssakausi kukoistaa. Toivottavasti se ei minuun iske niinkuin yhteen työkaveriini, jonka vuoroja joudun tämän alkuviikon tekemään, joten 11 tuntiset työpäivät ovat edessä. Väsymys painaa mutta onneksi palkintokin odottaa viikonloppuna kun pääsen sunnuntaina laittamaan työhuoneen kuntoon. Ai että siitä tulee kivempi ja paljon käytännöllisempi kuin aikaisemmin! Poikaystäväni on edelleen sillä kannalla että kannattaisi ottaa valkoisten divaanien sijaan beiget divaanit, mutta aion pitää pääni ja haluan valkoiset, on ne sitten kuinka epäkäytännölliset tahansa! ;)

Hauskaa päivää kaikille! Vettä sataa tosi paljon, mutta se tietää että illalla saa sytyttää takan pitkästä aikaa. Romanttinen ilta takkatulen ääressä Ikean kuvastoa selaillen siis odottaa, hih!


4 kommenttia

 1. Mielenkiinnolla odotan kuvia huoneesta. Tulee varmaan tosi kiva. Kannattaa muuten hankkia vaikka valkoiset torkkupeitot, jotka levität divaanien päälle; ne suojaavat aika tehokkaasti enimmiltä hieraantunmisilta ja ne on helppo silloin tällöin heittää pesukoneeseen:)

  VastaaPoista
 2. Divaanit ovat kieltämättä herkulliset!Silkkiverhotkin olisivat kivat! Paljonko maksavat Stockalla?
  Heidi

  VastaaPoista
 3. Tullee kyllä ihana ja niin minunki makunen työhuone...valakonen :) Ihana, en malta oottaa kuvia valamiista huoneesta :)

  Kuvia oottaen :)
  Satu

  VastaaPoista
 4. Soile: Joo ajattelinkin laittaa nuo meidän pörröiset torkkupeitot suojaksi ainakin poikaystävän puolelle ;) Pysyy sitten puhtaana paljon paremmin!

  Heidi: Stockmannilla nuo silkkiverhot maksavat 129€ / kpl kun ovat 100% silkkiä. Aivan ihanat, suosittelen!

  Satu: Kuvia tulee ensi viikolla puolivalmiista huoneesta sitten :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.