Vierashuoneen muutos alkaa nyt!

19. elokuuta 2011

Suunnittelin jo aikaisemmin työhuoneen / vierashuoneen muutosta ja silloin miettisin joko 2 divaania sohvan tilalle tai sohvaa. Mutta nyt olen alkanut lämpeämään valkoiselle sohvalle. Divaanitkin olisi tosi kivat, mutta ehkä kumminkin sohva vaan olisi käytännöllisempi. Jja sitten kun vihdoinkin pääsemme tästä rivitalo- kolmiosta joskus pois niin voinhan sitten ostaa uuteen asuntoon toiseen huoneeseen ne divaanit tai olohuoneeseen ;)

 Ja muutohans alkaa siitä, että vanha beige sohva lähtee myyntiin ja tilalle etsimme 3-istuttavaa kokovalkoista kangassohvaa jossa mukava istua. Pari erilaista on jo löytynyt ja suosikkeina ovat tällä hetkellä Ikean Ektorp ja Kivik valkoisina.
Myös Askosta löytyi valkoinen sohva, mutta päällinen oli nahkaa mikä meille ei käy, joten se ei sitten ollut ihan sopiva. Jos joku on nähnyt jotain kivaa sohvaa tai omistaa sellaisen niin saa vinkata minulle niin lähden sitten sellaista kaupaan katsastamaan. En ole läheskään kaikkia sisustuskauppoja käynyt läpi, koska aika ei ole riittänyt. Vielä jäljellä olisi Isku ja Vepsäläinen. Mutta nyt on tärkeintä, että ostamme uuden sohvan heti kun taas saamme vanhan myytyä. Tässä kuvaa vanhasta sohvasta, joka on 2 vuotta vanha ja käytetty hyvin vähän..

Sohva on aikoinaan ostettu Askosta ja on väriltään hyvin beige. Mutta tuohon huoneeseen divaani ei vain toimi! Vie niin paljon tilaa turhaan, joten nyt on haussa 3- istuttava valkoinen sohva jossa hyvä ja mukava istua. Helpointa aloittaa muutos siitä mikä eniten häiritsee itseäni tässä huoneessa. Verhot myin jo pois ja tilalle tilasin Stockmannin valkoiset silkkiverhot mitkä meiltä löytyy myös olohuoneesta. Olen niin hurahtanut niihin, että mitään muita verhoja en tuohon työhuoneeseen kelpuuttaisi. Pyrin tekemään huoneesta hyvin musta-valkosen ja graafisen ilmeen omaavan. Ei mitään turhaa tavaraa, vain tarvittavat esineet, hyvin minimalistista. Mutta sohvatyynyistähän en luovu, niitä tulee olemaan yhtä paljon kun ennenkin, hih!

Mutta huomenna varmaan otan kunnon kuvat sohvasta ja laitan sen tunnukseni alle myyntiin huuto.nettiin. Laitan tänne myös linkkiä kohteeseen jos jotain kiinnostaa. Myös aikaisemman ruokapöydän ja - tuolit myin tätä kautta pois huuto.netissä blogini lukijalle, joten toivottavasti tämäkin sohva löytää hyvän kodin jostain päin Suomea :)


5 kommenttia

 1. Ektorpin ja Kivikin omistaneena annan pisteeni kyllä Ektorpille! Säilyy ryhdikkäänä vuodesta toiseen, Kivik on ollut ainakin meidän perheessä pettymys; tyynyt lönöttää miten sattuu :-( Olemmekin luopumassa Kivikistä.
  Tilalle hankimme valkoisen nahkasohvan, jonka löysin Askosta.

  VastaaPoista
 2. Sabuska: kiitos tiedosta! Tuo Ektorp on kyllä aika söpö ja siitä oon kuullut vai kehuja. Mutta Kivik olisi taas modernimi vaihtoehto. Täytyy käydä huomenna Ikeassa testailemassa :)

  VastaaPoista
 3. Tietysti teillä käyttöä on varmasti vähän verrattuna meidän sakin rymyämiseen :-) Uutena Kivik oli kyllä ryhdikäs. Meillä on reilun vuoden ollut käytössä tämä.

  VastaaPoista
 4. Miehen poikamiesboksissa oli aikoinaan Ektrop, jonka oli ostanut käytettynä kaveriltaan. Mieheltä se lähti vielä hänen veljelleen ja en voi kuin kehua. Mukava löhösohva, jossa myös hätätapauksessa vieras nukkuu yhden yön.

  VastaaPoista
 5. Sabuska: niinpä meillä ei hurjia aktiviteeteja tapahdu sohvalla ;)

  Laura: Kiitos tiedosta! Itse olen ja kehuja kuullut!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.