Palelua

11. syyskuuta 2011

Täällä ollaan koko viikonloppu sairastettu nielutulehduksen ja kuumeen kourissa. Mutta missä sitä olisi parempi makaa koko päivän ja nukkua kun uusilla divaaneilla. Tästä uudesta " Sweet White Dreams" huoneesta on tullut ihan meidän suosikkimme! Vietämme enää hyvin vähän aikaa poikaystävän kanssa olohuoneessa. Pohdimmekin eilen, että pitäisikö tuo meidän parempi ja isompi valkoinen televisio siirtää tänne uuteen huoneeseen kun täällä tulee oleltua ja tuijotettua televisiota enemmän kuin olohuoneessa. Olemme aikaisemmin pitänyt tätä 2-televisiota täällä huoneessa sen koon takia ja myös sen, että tv toimii vain digiboxilla joka on erittäin ruma sisustuselementti ;) Mutta nyt menee pohdinnat uusiksi ja pistetään korvan taakse muutosehdotus. Kokeilen vaihtoa heti kun huone alkaa olemaan ready!Kipeyden takia en ole saanut mitään muutakaan valmiiksi täällä kun kuumetta iskee. Ja Sisustuksen koodistakin ilmoitettiin, että tilaamani Do Love - juliste oli loppuunmyyty samaan aikaan kun minä olin tilausta tehnyt, joten tällä hetkellä matkalla meille Theresen kokoelmasta on Love- sarjan korttipaketti. Odottelen jos he saavat täydennystä tai sitten tilaan suoraan Theresen Webshopista jotain julisteita joita sitten laittaa tämän oleskeluhuoneen seinälle. Haluan kehystää julisteet joko mustalla tai kokovalkoisella kehyksillä ja laittaa ne divaanien yläpuolelle, missä tällä hetkellä vielä peili roikkuu. Nämäkin alla olevat aiheet ovat aika hauskoja ja sopisivat meidän luonteisiin ja kotiin tosi hyvin..


Sitten odottelemaan BB-talk shown alkua. Hauskaa iltaa kaikille!


                                                 

4 kommenttia

 1. Toivottavasti paranet pian! <3

  En malttaisi odottaa että pääsen kurkaamaan teidän "Sweet White Dream"-huoneeseenne. Siitä tulee varmasti aivan huikea. :)

  VastaaPoista
 2. Paranemisia!
  Millä kameralla muuten kuvaat?
  Kati

  VastaaPoista
 3. Täältä kans pikaista paranemista :)
  Onneksi on uuet divaanit millä pötkötellä ja sairastaminen sujjuu hieman mukavemmin :D
  -Satu-

  VastaaPoista
 4. Miia: Kiitos <3 Kyllä siitä tulee ainakin minun mielestä ihana! ;)

  Kati: Kuvaan ihan perus Canonin kameralla. Tarkoituksena olisi ostaa jossain vaiheessa ostaa järjestelmäkameraa jos vain pääsisi sellaista aikaisemmin testaamaan :)

  Satu: Kiitos, hih! ;D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.