Pehmeä tunne

17. syyskuuta 2011

Huomasin eilen, että Askoon on tullut tarjoukseen kauan himoitsemani Rhapsody - matot. Meidän makuuhuoneen vanhat sängynvierusmatot alkavat olemaan siinä kunnossa että uutta mattoa olisi parempi ostaa. Haluan sellaisen maton mikä on todella pehmeä kun aamulla siihen heti ensimmäiseksi lasket jalat. Yhdellä blogitutullani on nämä matot juuri sängyn vieressä ja hän on kehunut niitä todella paljon. Olen niitä Stockmannilla katsellut ja nyt ne vihdoinkin tuli Askossa tarjoukseen niin pakkohan ne oli sitten mennä pelastamaan.


Kuva Asko
Normaalisti sängyn viereen tarkoitetut matot maksavat 59€ mutta nyt ne olivat Askossa tarjouksessa 29€ 4.10 asti. Värejä löytyy 3 erilaista: beige, luonnonvalkoinen ja ruskea. Meille kotiutui luonnonvalkoiset matot! Nyt on makuuhuonettakin päivitetty talvisempaan tyyliin valkoisilla lakanoilla ja ihanan pehmeillä matoilla. Nyt saisi syksy väistyä ja talvi tulla!


P.S. Ainiin, H&M tyynynpäälliset mitkä tilasin olivat suuri pettymys. Kuva ei aina kerro koko totuutta. Tilasin nämä tyynynpäälliset ja oletin vaaleemman raidan olevan luonnonvalkoinen/ vaalea beige niin loppujen lopuksi se paljastuikin kullan väriseksi mikä oli suuri pettymys. Eli jos joku näkee tämän tyylisiä tyynyjä paksuilla raidoilla musta-valkoisena niin kertokaa minulle, sellaiset haussa!! 


                                   
(Kuvat H&M)


                                                         

5 kommenttia

 1. No voi harmi, itsekkin olin ajatellut noita, hyvä tietää! Ikeassa on pienempänä raitatyynyä tähän malliin: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10205204

  VastaaPoista
 2. Ihanat matot! Meillä on ollut noi jo 1,5-v vuotta makkarissa ja ne on edelleen kuin uudet! <3

  Löysin tuollaiset mustavalkoiset leveäraitaiset tyynyt, mutten muista yhtään mistä. Se oli joku nettikauppa (ihan suomessa toimiva). Voi kääk, yritän muistella ja etsiä sitä paikkaa. Tulen sit heti kertomaan, kun saan sen selville... :)

  VastaaPoista
 3. En löydä niitä raitatyynyjä nyt mistään. Hämärä muistikuva oli että ne olisi ollut Hobbyhallista ja Koodi-merkkiset.

  Mutta KATSO MITÄ MÄ SULLE LÖYSIN! Iskusta molemmat! Tuli heti mieleen Sennerholt ja Sinä. <3

  http://www.iskukoti.fi/koti/actions/customer_base/product/ProductView.action?selectedProductFamilyId=70664&productId=2495683&returnUrl=http%3A%2F%2Fwww.iskukoti.fi%3A80%2Fkoti%2Factions%2Fisku%2Fproduct%2FProductFamilySearch.action%3FnaviSection%3Dproducts%26productFamilyId%3D70664&naviSection=products

  http://www.iskukoti.fi/koti/actions/customer_base/product/ProductView.action?selectedProductFamilyId=70664&productId=2495700&returnUrl=http%3A%2F%2Fwww.iskukoti.fi%3A80%2Fkoti%2Factions%2Fisku%2Fproduct%2FProductFamilySearch.action%3FnaviSection%3Dproducts%26productFamilyId%3D70664&naviSection=products

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi ja kaunis koti sulla!

  Itse olisin katsonut, että noi raidat olisi valkoiset tossa H&M: n tyynyssä! Meillä on Pappelinan samettiset musta-luonnonvalkoraitaiset koristetyynyt ja tykkään kovasti. Sisustuksen Koodista olen ostanut. Ikeassahan on myynnissä aika vahvankin oloista mustavalkoraidallista kangasta, jossa raidan leveys näyttää samalta kuin tossa H&M-tyynyssä. Ja siinä valkoinen on ihan puhtaanvalkoinen. Halpaakin oli vielä, oiskohan ollut jotain kuuden euron luokaa metriltä. Ei muuta kuin ompelemaan :)

  Mukavaa viikonloppua!

  -I-

  VastaaPoista
 5. Outi-Hyypiö: katselinkin tuota tyynyä jo aikaisemmin mutta ei se ollut sellainen mitä halusin. Ystäväni osti sen ja tykkäs tosi paljon :)

  Miia: joooooo! Noita eilen katselin ja ja ihastuin niihin niiiiiin! Aivan ihania <3

  I: Niin mäkin katsoin mutta oli ne niin kultaiset kun voi olla, kuva ihan erivärinen ku luonnossa tyynynpäällinen on. Hitsi kun itse osaisi ommella niin Ikeaan matkaisin. Mutta minä joudun kaikki tekstiilit ostamaan valmiina ;D Kiitos <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.