Saapumisia

9. syyskuuta 2011

Tänään ja maanantaina minulle pitäisi saapua paljon erilaista tavaraa ja huonekalua Stockmannilta, Finnish design shopista, H&M:ltä ja Sisustuksen Koodista. Hommaa riittää oleskeluhuoneen kimpussa koko viikonloppu! Lauantaina on taas kavereidemme häät Lohjalla, joten lauantaina juhlitaan ja sunnuntaina rakennetaan huonekaluja ja sisustetaan. Näitä tuotteita paitsi julistetta ja kortteja odotan saapuvan tänään kotiovelle. Edelleen emmin vielä tuon Hayn pöydän ja Kartellin Stonen kanssa, mutta jos tuo tarjoilupöytä ei ole hyvä niin sille löytyy kyllä paikka olohuoneesta, ei se hukkaan mene ;) 

Ajattelin vielä kokeilla meidän toista Jukka Rintalan tauluakin huoneeseen josse vaikka sopisi sinne paremmin kuin olohuoneeseen. Jos jäisimme asumaan tähän meidän rivariasuntoon pidemmäksi aikaa, maalaisin huoneen uusiin sävyihin tai laittaisin seiniin musta-valkoraidallista tapettia. Mutta emme viitsi alkaa enää panostaa noihin seiniin, koska ei tiedä ollenkaan koska lähtö tästä asunnosta koittaa uuteen asuntoon. Mutta kyllä tuo oleskeluhuone, joka on saanut meiltä nimen Sweet White Dreams - huone on ihan kiva tuolla beigellä taustallakin.

Hauskaa viikonloppua kaikille!!


                                                            

2 kommenttia

  1. Ai hitsi! Ei malta oottaa koko huoneen esittelyä :) Tehkää vaan rauhassa, maltan mie :D

    Terkuin,
    Satu

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.