Syksyinen terassi

3. syyskuuta 2011

Päivittelin meidän takapihan terassia hieman syksyisempään ilmeeseen. Nyt kun illat ovat pimentyneet, on kiva istua takapihan sohvalla ja juoda kahvia lämpimän viltin alla. Monet päivittelevät sitä kun syksy tulee niin tulee myös pimeys ja kylmyys, mutta itse ainakin pidän siitä tosi paljon. Tykkään siitä, että voi mennä pimeälle terassille, käpertyä vilttiin ja katsella kun pihalla satelee vettä hiljaksilleen.

Tänään keräsin kaikki kesäiset tavarat ja ruukut pois sekä etu- että takapihalta ja päivitin ne hieman tummemmilla tekstiileillä syksyiseen ilmeeseen. Niin kauan kun ei ole pakkasia, pidämme pehmusteita ja tyynyjä rottinkisohvallamme. Tämän vuoden syksyinen look koostuu täysin Lexingtonin tyynynpäällisistä ja torkkupeitosta. Itse en ole koskaan ollut mikään punaisen ja sinisen ystävä omassa sisustuksessa, mutta Lexingtonin tekstiileissä nämä värit viehättävät ja sopivat mielestäni ilmeeseemme. Myös lyhtyjä ja tuikkuja toin ulos pöydille ja laitoin kynttilöitä palamaan. Olen suuri kynttilöiden fani ja minun mielestä on todella kaunista kun pimeydessä palaa paljon kynttilöitä!

Tältä meidän tämän hetkinen takapihan terassin puolikas näyttää!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

                                                              

2 kommenttia

  1. Oi kun kivannäköinen terassi! Itse tykkään ja Lexingtonin tekstiileistä ja omalla ostoslistalla on ja noita tyynynpäällisiä. Ihanan syksyisen näköistä!! <3

    SS

    VastaaPoista
  2. Lexington <3 <3 Nätin näköistä! :)

    Micaela

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.