Tilaus tehty Ruotsiin

23. syyskuuta 2011

Surffailin tänään Therese Sennerholtin sivuilla mihin te olette jo varmasti ihan älyttömän kyllästyneitä. En voi vaan tarpeeksi hehkuttaa näitä ihania julisteita mitä Therese suunnittelee. Itse olen niin tykästynyt niihin. Olen oikeastaan aina tykännyt kaikista sisustukseen liittyvistä teksti- aiheisista elementeistä ja tavaroista. Mielestäni teksti-aiheiset asiat ovat olleet varsinkin 2010- luvulla todella suosittuja ja tulleet kaikille tutuiksi esim. sisustustarroissa, tekstiileissä ja seinällä olevissa tauluissa. 

Hetkeni koitti tänään ja löysin vielä hyvän syynkin tilata 2 ihanaa julistetta: minulla on nimpparit ensi kuun alussa joten mikä olisikaan parempi syy ostaa näitä julisteita! Tänään ostoslistaan lisäsin 2 julistetta jotka aion kehystää kun ne saapuvat. 

Beautiful- juliste

Heart- juliste

Nämä julisteet tulen siis lisäämään Jukka Rintalan taulun tilalle, jonka siirsin meidän "Sweet White Dreams" - huoneeseen. Tässä kuva seinästä olohuoneen sohvan takana joka ammottaa nyt tyhjyyttä mutta tulee saamaan 2 upeaa taulua varmaan 2 viikon päästä. 
Joko ripustan taulut vierekkäin tai sitten laitan seinälle tauluhyllyn jolle pystyy sitten laittamaan taulut ilman että tarvii seinään hakkaa nauloja. Ainoa homma mikä tauluhyllyssä on, että ei millään viitsisi tehdä seinään suuria muutoksia ja reikiä, koska emme tule kumminkaan hirveän kauaa tässä enää asumaan, joten olisi kiva jättää seuraavalle omistajalle tyhjät seinät ilman rumia reikiä. No nyt on pari viikkoa aikaa miettiä mitä tässä tehdä. Ensi viikolla käyn kyllä ostamassa raamit valmiiksi, jotta kaikki on sitten valmiina kun julisteet kotiutuvat meille :)


Mitäs mieltä te ihanat lukijat olette? Perus taulut seinään vai hyllyn kanssa? Itse olisin taulut suoraan seinän kannalla ainakin vielä!
                                                              

5 kommenttia

 1. Noi on kyllä ihania. Olkoonkin joka paikassa, ei se mitään. Mä oon taulut seinään kannalla. Vaikka taulukoukut ni ei tuu pahat jäljet seinään.

  VastaaPoista
 2. Paljonko tuollaiset julisteet suunnilleen maksavat? Aivan ihania!! syysterveisin Hanna

  VastaaPoista
 3. Ai että, ihania nuo julisteet kyllä :)
  Mie en ainakaan kyllästy ihhaileen nuita :)
  Kivat nimpparilahjat ostit :)
  Suoraan seinään mie laittasin :) Toivottavasti saat pian ne, tiiän..tai no arvaan, että ootat niitä ko kuuta nousevaa, vai miten se sanonta mennee :D

  VastaaPoista
 4. Outi-Hyypiö: No niin minäkin oon kallistumassa! Kyllä ne on kivemmat ihan normaalisti seinillä.

  Hanna: Julisteet maksavat ainakin Theresen kotisivuilla koosta riippuen 750, 850 tai 950 ruotsin kruunua eli 80€, 91€ tai 102€. Myös Sisustuksen Koodi myy näitä Suomessa :)

  Meän Satu: No mäkin toivon että saan ne nopsaa! Mieluiten heti, hih ;)

  VastaaPoista
 5. Heipsan,

  Tuli vaan mieleen, että näkyykö tuolla katon rajassa jonkinlainen lsita? Siihenhän voisi naputella naulat ja sitten haluaako laittaa siimasta vai paksusta mustasta vaijerista (msuta ohut kettinkikin voisi olla hauska) taulut roikkumaan. Sittenhän jäisi seinät rei'ittömäksi ja taulut seinälle.

  -Tsinnia-

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.