Turkkuseen

29. syyskuuta 2011

Lauantaina on vapaapäiväni ja ajattelimme lähteä kohti Saloa ja Turkua. Poikaystäväni haluaa käydä Salon suurilla markkinoilla ja itse taas haluan suuntaa kohti Turkua ja Sisustuksen Koodia. En ole koskaan vielä käynyt Koodissa joten nyt on aika vihdoinkin tehdä matka sinne. Tarkoituksena on sieltä hankkia lisää ihania Dayn tekstityynyjä mutta tällä kertaa koossa 40cm x 40cm. Luultavasti mukaan tarttuu " Love me a little" ja " Here we go" jos niitä vain on valkopohjaisina jäljellä. Mutta uskon jotain muutakin olevan ostoslistalla, siitä enemmän sitten jos heiltä löytyy sitä. 

Oikeasti emme enää tähän asuntoon saa mitään uutta suurta huonekalua mahtumaan mutta ajattelin jo valmiiksi katsella mitä Koodista löytyy. Valaisimia ja muuta piensisustusta mahtuu kyllä ja ne ovat aina tervetulleita. Todella harvoin ostan mitään kertokäyttö- sisustustavaraa johon sitten kyllästyn aika nopeasti. Yleensä tekstiilit ja huonekalut ovat sellaisia että ne kulkevat mukanani todella pitkälle.                                                      Kuvat: Sisustuksen Koodin sivuilta 

Tietääkö kukaan tai asuuko kukaan ihanista lukijoistani Turun suunnalla että osaisi neuvoa löytyykö mitään muita sisustuskauppoja sieltä suunnalta? Niin harvoin tulee käytyä Turussa joten haluaisin kolua kaikki kaupat kerralla läpi jotta näkisi jokaisen paikan tällä kertaa. Seuraavan kerran tulee käytyä varmaan vasta ennen joulua joululahja- shoppailureissulla joten nyt on panostettava ;)


                                                           

4 kommenttia

 1. Linnankadulta, ihan Koodin läheltä (Tuomiokirkolle päin), löytyvät mm. Divaani, Ottomaani ja Artek. Koodista vasemmalle parin liikkeen päässä on Lamppukauppa-niminen valaisin-liike, jossa mm. design-valaisimia. Sitä vastapäätä muistaakseni Pop-niminen pikkuliike, joka myy mm. keittiöjuttuja. Linnankadulta siis jo löytyy monta käymisen arvoista liikettä.

  Stockkalta ja Sokokselta löytyvät myös kivat sisustusosastot ja Pentik löytyy Yliopistonkadulta. Pentikin vieressä oli ainakin kesällä sellainen pikkuliike (nimeä en muista), joka myi suomalaista designia,mm. Kotona-desig:n liitu/magneettitauluja.

  Sitten Turusta löytyy liuta pikkuliikkeitä, jotka painottuvat maalaisromanttiseen tyyliin, mutta blogiasi seuranneena et taida ko. tyylistä välittää :)

  Jos olette autolla, niin nopsasti siitä huristaa Ikean suunnalle, josta sitten löytyvätkin Askot ym. ja Ohikulkutien toiselta puolelta Vepsäläinen.

  Tässä nyt muutamia, mitkä tulivat mieleeni. Voisin kuvitella sinun tykkäävän näistä liikkeistä, meillä kun tuntuu olevan aika samanlainen sisustusmaku :)

  -I-

  VastaaPoista
 2. ITse kävin kesällä Turussa ja tosiaan kun lasten ehdoilla mentiin, en kerennyt käymään kuin Elwina Interiörsissä. Pienen pieni pulju torin laidalla, sieltä tarttuikin Ib Laursenin lamppu mukaan. Myyvät myös mun suosikkia TineKoota.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja mukavaa Turkureissua ja sisustusliikeshoppailukierrosta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! Oli suuresti hyötyä, nyt se on menoa!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.