Tyhjä huone

2. syyskuuta 2011
Eilen lähti sohva, nyt huone ihan tyhjä ja muutos voi alkaa. Illalla olisi tarjoitus tyhjentää koko huone, poistaa valaisin ja peili seinältä ja tyhjentää koko huone tavaroista. Ainoastaan tv-taso/ lipasto jää huoneeseen. Tänään menen Ikeassa käymään ja tilaamaan kuljetuspalvelun meille. Sanoivat sen kestävän 2-3 arkipäivää, joten divaanit saapuvat ensi viikolla. Kattovalaisimen menen ostamaan huomenna Askosta sekä pehmeän valkoisen maton. Verhot käyn ensi viikon maanantaina ostamassa Stockmannilta kun nythän kävi tosi hyvä tuuri. Stockmannilla on kanta-asiakkaille juuri kyseiset Villa- sarjan verhot tarjouksessa 100€/ kpl kun normaalisti ne ovat 129€ kpl joten tuuri kävi :) Joten ensi viikonloppuna tai seuraavalla viikolla huoneen pitäisi olla täysin valmis!!

Niin ja uutuutena kotiin on jo kotiutunut Copenhagenin Lighthouse sekä yllärinä uusi sivupöytä joka ei olekaan Kartellin Stone-pöytä vaan Hayn tarjotinpöytä valkoisena!

Tästä se sitten lähtee, muutos voi siis alkaa!

1 kommentti

  1. Kivoja ideoita, jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.