H&M ihana joulu

27. lokakuuta 2011Ihastelin tänään H&Mn ihania joulukuvia. Tänä vuonna he tarjoavat ihania värejä, suosikkini on ehdottomasti ihana hopea <3 Itse tykkään jouluisin käyttää valkoista, mustaa ja hopeaa. Oma suosikkini on kaikenaiset glitterit ja strassit. Mitä enemmän bling bling, sitä parempi! Niinpä laitoinkin tilausta menemään ja sinne tarttui sitten tällaisia tuotteita:

 Mustat kangasservetit

Ihanat glittertabletit


Hopeinen glitter-tyyny


Sekä valkoiset että mustat ruusutyynyt

(Kuvat: hm.com )

Sitten vain odottelemaan tilausta. Tilasin myös Jotexilta muutamat valkoiset tyynynpäälliset, katsotaan kummat ovat sitten kivemmat ja kummat pidän, jos vaikka pitäisi kaikki! Tyynynpäällisiä meillä on vaikka muille jakaa, mutta nyt olisikin tarkoitus että aion myydä huuto.netissä pois kaikki pari kertaa käytetyt Pentikin silkkiset tyynynpäälliset, Pentikin valkoinen päiväpeitto joka löytyy sängystämme sekä lahjaksi saatu Hemtexin beige sängynpäällinen. Mutta siitä postaan sitten ensi viikolla tänne jos joku täältä innostuu tuotteista niin voin nne myydä suoraankin ostajaehdokkaalle.

P.S Tässä käydään juuri pieniä keskusteluja Designtalon kanssa ja jos tuuri käy ja tarjous miellyttää, meillä voi olla uusi koti ensi kesänä! Pitäkää kaikki peukkuja meille!! Siitä enemmän sunnuntain jälkeen ensi viikolla ;)
                                                   

9 kommenttia

 1. Vautsi mitä tuotteita Hennesillä, tykkääntykkään! Jotain muuta kun sitä iänikuista punaista...

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Ihanat nuo ruusutyynyt! Tilaan kyllä itsekkin kuhan odottelen että sitä tulee myös harmaana :) Kuhan saat tyynyt niin voitko kertoa onko ne "hyvän valkoiset"? Nuissa lukee luonnonvalkoinen mutta kuvassa näyttää ihan puhtaalta. En tykkää yhtään jos näyttää vähän "likaiselta" :)

  p.s Ihana Blogi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä! Täytyy varmaan itsekin katsella läpi mitä Hennes tarjoaa :) Ja ehkä olisikin järkevää alkaa katselemaan joulujuttuja jo nyt niin ei tule kiirus..

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo joulujutut! :)

  Toivottavasti onnistuu parhainpäin tuo neuvottelu ja saat unelman toteutumaan! Pidän täällä sormet ristissä ja muista tulla ensiviikolla kertomaan miten kävi! <3 <3 Olishan se aika huikea juttu, jos jo ensi kesänä teillä olisi oma talo.... =D

  VastaaPoista
 5. Desiree: niinpä! Itse en niin punaisesta välitä niin hopea on erittäin hyvä vaihtis punaisen tilalle :)

  Carita: mä kerron heti kun ne vaan kotiutuvat niin voin ottaa kuviakin sinulle :)

  Janika: Ole hyvä vaan! Mäkin ajattelin olla kerrankin ajoissa ;)

  Miia: No joo!! Täällä on sormet ja varpaat ristissä ;D

  VastaaPoista
 6. No olipas hauska yhteensattuma, että samalla kylällä olet kasvanut, missä minun lapset tulevat kasvamaan ;-)
  Me asuimme ennen muutaman kilsan päästä tästä uudesta kodista.
  Toivotan teille onnea talo-kaupoille!
  Tää raksa aika on kyllä ihan älyttömän jännää aikaa ja kohta päästään valitsemaan taloon sisustusmatskuja :-)

  VastaaPoista
 7. Sabuska: niin onkin! :D Tänään kaikki selviää että kuinkas käy!

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi sulla!=) Siitä Desingtalon Hailuoto153 käytte neuvotteluja? Meillä on ollut se sama mielessä. Mutta meillä ei ole tonttiakaan, että aika vaiheessa vielä kaikki. Seuraan mielenkiinnolla teidän projektia.

  t.Jemina

  VastaaPoista
 9. Ano: kiitoksia!! <3 Käytiin aluksi Hailuoto 153a, sitten se oli 163 ja nyt käymme tuosta 170:stä neuvotteluja. Ensi viikolla tai sitä seuraavana pitäisi selvitä vihdoinkin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.