Haastettu bloggaaja

19. lokakuuta 2011

Ihanainen oma koti valkoisen Miia haastoi minut postaamaan ostoslistaa asioista mitä olen tulossa ostamaan tai ostan heti kun vain löydän jostain. Tämä haaste on oikeastaan aika vaikea toteuttaa, koska itsellä on sellainen tunne että tämä asunto alkaa olemaan niin täysi kaikkea tavaraa ja huonekaluja.. No aikani mietittyä löysin pari asiaa mitkä löytyvät ostoslistaltani vähän ajan päästä ja tässä sitä listaa sitten olisi :)


1. Oma talo

Olemme jo jonkin aikaa eli vuoden verran etsineet sopivaa tonttia tai taloa, mutta sitä ei vaan meidän kaupungista ole vielä löytynyt. Eräs tontti oli jo niin lähellä että olisi ollut meidän, mutta olimme liian hitaita. Sopivaa valmista taloa en usko meidän täältä löytävän, koska kriteerimme ovat niin tiukat ja uudehkot talot maksavat niin paljon. Niinpä oman kodin rakentaminen on 1. prioriteettina ja tällä hetkellä olemme lämmenneet Designtalon Hailuoto 163- malliin joka kuvassakin on.
2. Musta Bourgie

Olen jo vähän aikaa katsellut Kartellin mustaa Bourgieta ja alkanut siihen todenteolla lämmetä. Yhden Bourgien vielä haluaisin ja olen seilaillut tässä kirkkaan ( jonka jo omistan ) ja mustan välillä. Nyt alan todella siis innostumaan tuosta mustasta väristä, koska on se vaan niin tyylikäs! Ja löytyisihän sille paikkakin meiltä makuuhuoneesta lipaston päältä tai olohuoneen lipaston päältä. Tämä on minun joululahjalistalla 1.toiveena eli jos en sitä lahjaksi saa niin ostan sen sitten ihan itse, hih ;)3. Eamesin RAR - tuoli


Olen jo kauan katsellut Eamesin tuoleja ja omistankin DSR- tuoleja 6 kpl. Olen pitänyt niistä niin paljon, että olen alkanut haaveilemaan seuraavasta Eamesin tuotteesta joka olisi RAR - tuoli valkoisena tai mustana. En ole koskaan tykännyt keinutuoleista mutta tämä iskee ja kivasti! Tämän hankkisin ehdottomasti olohuoneeseen, on se vaan niiin söpö!


4. Kartellin Ghost peilit


Kartell linja jatkuu, oon vaan niin ihastunut tämän valmistajan tuotteisiin! Käytän kyllästymiseen asti lausetta: "mä oon aina halunnut" mutta se pitää niin paikkansa, olen aina halunnut nämä peilit joko kirkkaina tai mustilla kehyksillä. Jos laitan ne valkoisen lipaston päälle, sitten hankkisin ne ehdottomasti mustina valkoista seinää vasten. Mutta tarvitsee katsella milloin ja mihin ne sitten laitan kun on aika. Hintaa on aika paljon, mutta on ne peilit sen arvoisetkin. En ole keneltäkään muulta löytänyt samantyylisiä moderneja peilejä, nämä iskevät niin kovin omaan sisustukseen!!5. Moltexin valkoiset ruusutyynyt


Jos vain ne jostain vielä löytäisin!! Omistan näitä 2 vaaleanpunaista ja 2 harmaata, mutta itseä on aina jäänyt harmittamaan että en silloin ostanut myös 2 valkoista tyynyä. Olen etsiskellyt joka paikasta mutta en löydä näitä mistään missä niitä vain myytäisiin. Eli jos joku bongaa näitä jossain niin please hihkaiskaa minulle!! Jos joltain ihanalta lukijalta ne kotoota löytyy ja on valmis niistä luopumaan niin ostan ne pois :) H&M:llä on samantyyliset mutta paljon pienemmässä koossa, itse haluisin niiden olevan joko 40 x 40cm tai 50 x 50cm..Haastetta ajattelin laittaa eteenpäin:


All you need is white blogin S

Valkoisen Harmajan Suville


                                                 

8 kommenttia

 1. Ihania juttuja oli listalla! <3

  Tuo talo on todella kaunis, ihanan yksinkertainen ja jylhä! :)

  VastaaPoista
 2. Jotexilta löytyy 40*40cm samantapanen tyyny: SNURRA-tyynynpäälliset, 2/pakk.

  Sama tyynyliina löytyy Ellokseltaki :)

  VastaaPoista
 3. oi kiitos ihana blogiystäväiseni :))
  vastaan tähän ehdottomasti, heti ku vaan ehdin miettiä vastauksia ;)

  musta Bourgie on tosi UPEA!!! <3

  komppaan Satua tossa edellä, mulle on tulossa noi Jotexin tyynynpäälliset valkoisina, tosin saapuvat vasta joulukuussa :D

  VastaaPoista
 4. Miia: niin on! Kun vaan se tontti tulisi niin homma olisi sillä selvä!! :P

  Meän Satu: Joo huomasinkin ne mutta ne saapuvat vasta 10. joulukuuta niin en jaksa niin kauaa odottaa, hih ;)

  S: Ole hyvä vaan <3 Joo katselin noita Snurria mutku en jaksa oottaa niin kauan :D Mutta jos en saa aikaisemmin mistään niin sitten tilaan ne ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihana haasteesta! :) Vastaankin siihen nyt heti, kunhan keksin tarpeeksi himotuksia. ;)

  VastaaPoista
 6. Suvi M.: hyvän listan teitkin, osa asioista joita sinulla oli listalla oli minullakin mietinnässä, hih ;)

  VastaaPoista
 7. Bourgien tilasin heti kun tarjouksen bongasin..
  Meille tulee Haiöuoto 205 talopaketti ens viikolla, tähän mennessä kaikki sujunut hyvin :-)

  VastaaPoista
 8. Sabuska: ei oo todellista! Tunnistan tuon teidän talopaikan kun asumme näköjään samassa kaupungissa, hihih! Olen asunut lapsuuteni tuosta teidän tulevasta talopaikasta noin 1 km päässä :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.