Kehyksiä hakemaan

11. lokakuuta 2011

Eilen sain lapun kotiin, että tilaamani Therese Sennerholtin julisteet ovat saapuneet postiin, vihdoinkin! Tarkoitus olisi huomenna mennä hakemaan mustat kehykset julisteille. Olen katsellut monesta paikkaa kehyksiä, haluaisin sellaiset kehykset mitkä olisivat puuta ei mustaa muovia mitä monesta paikkaa löytyy. Käyn huomenna katsastamassa Ikean Fjällsta - kehykset jos ne olisivat sellaista mitä haen. Kuvassa näyttävät ainakin ihan kivoilta!Näyttävät kyllä hyvältä vaihtoehdolta,  mutta jos joku on nähnyt mustia raameja kooltaan vähintään 50cm x 70cm niin kertokaa taas ihmeessä. Stockmannilta en ole tajunnutkaan kurkata mutta kun en viitsisi turhaan lähteä ajamaan 150km jos reissu olisikin turha. Mutta taas Stockmannilta löytyy aina jotain joten ei se kyllä olisi turha matka, hih! Tässä vielä muistutuksena mitkä julisteet tilasin Theresen omilta verkkosivuilta:Huomenna ne siis pitäisi olla meidän seinillä vihdoinkin! Toivottavasti ovat yhtä kivat miltä kuvissa näyttävät ja sopivat tuohon meidän seinään. Joten huomenna tai torstaina saatte nähdä lopputuloksen miltä olohuoneen taustaseinä sitten näyttää :)


                                                           

5 kommenttia

 1. Oi, en malta oottaa, että saat ne seinälle ja kuvat tänne :) Mutta sulla taitaa olla vielä isompi oottamisen tuska ko saat ne ommaan seinään pian :D Eikö oo ihana tunne ko on keksiny jotaki joka soppii siihen paikkaan mihin on aatellu ja ko sen/ne vihdoinki sitte saa suunniteltuun paikkaan :)

  VastaaPoista
 2. Meän Satu: joo! Ootan jo huomista et pääsen hakemaan ne kehykset. Tänään kyllä kotiutuu töiden jälkeen julisteet <3

  VastaaPoista
 3. moi :) tässäpäs sulle sanat:

  1. keittiö
  2. sirkus
  3. aikakauslehti
  4. vuodenajat
  5. haave

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sinulla :) Monta omassa kodissani olevaa juttua bongasin kuvistasi! Rakastan niin paljon juurikin kaikkia tekstijuttuja sisustuksessa. Therese Sennerholtin kortit ostin Sisustuksen koodista kesällä ja ne on kyllä ihanat!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.