Lainailua

23. lokakuuta 2011

Lainasin tänään poikaystäväni siskon miehen kameraa joka on hieno Canonin järjestelmäkamera mitä en osannut edes kunnolla käyttää. Aattelin testailla, että onko kamera niin hyvä et sellainen kannattaisi ostaa. Samalla siirtelin kotona huonekaluja hieman eri paikkoihin ja hahmottelin mihin tulisin laittamaan tilaamani mustan Bourgien. Menin ympäri kotiamme kirkas B. kädessä ja testailin sitä eri paikkoihin, olisittepa nähneet miten pöljän näköistä se oli kun kiertelin asuntoamme 10 minuuttia ees taas. Aika perus sisustajanaisen tapa, vai mitä? ;) Taisin löytää sopivan paikan, paljastan sen sitten kun luultavasti ensi viikolla saan sen kotiin. 

Ottelen kunnon kuvia ja lainaan kameraa uudestaan kun tulisi edes yksi ihana aurinkoinen päivä niin kotimme ei näyttäisi niin pimeältä. Kuvista tulee heti kauniimpia kun auringon valo osuu sisään!
Kaiutinhärpäke ei todellakaan tule jäämään tuon pöydän alle heti kun vain saadaan pidemmät piuhat ;)Tulos oli että tuleehan tuollaisella kameralla parempia kuvia, ei niin sumuisia kuin normaalilla vanhalla kamerallani. Mutta oli sitä aloittelijaksi vaikea käyttää, kesti muutama minuutti ennen kuin löysin edes zoomin, hihih! Mutta oli sillä hauska testailla ja tulen varmasti sitä lainaamaan uudelleen heti kun saan Bourgien kotio <3


Ihanaa sunnuntaita kaikille!


                                                      

1 kommentti

  1. Ihanaa sunnuntaita sinnekin! Minulle ei ole niin tärkeää tai että luen blogeja joissa on ihan normikameralla otettuja kuvia. Minusta sinun kuvasi ovat olleet hyviä ja pidän niin paljon blogistasi!! Odotan niin bourgie-postausta ja kuvia!!

    Toivottavasti löydät jonkun uuden kameran :)

    -Mica-

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.