Nimipäivälahja

7. lokakuuta 2011

Olen jälleen ollut kipeenä niinkuin kuukausi sitten ja ei tunnu taas millään lähtevän. Nytkin makailen divaaneilla ja juuri ja juuri jaksan ylös nousta. No mutta kumminkin eilen oli ihana ilta! Olin jo mennyt aikaisin nukkumaan kun olin niin älyttömän väsynyt. Poikaystäväni tuli kotiin yhdeksän aikaa ja herätti minut mieluisalla tavalla. Minulla oli tällä viikolla nimipäivät ja poikaystäväni oli päättänyt ostaa minulle lahjan. Meidän ja heidän suvussa vietetään ja juhlitaan kaikki juhlat ja kissan ristiäiset, joten nimipäiviäkin vietimme viime viikonloppuna. En odottanut mitään lahjoja, tärkeintä oli sukujen kanssa yhdessä oleminen ja hyvät tarjoilut. Siksi en todellakaan odottanut että saisin minkäänlaista lahjaa poikaystävältäni, korkeintaan "lahjakortin" hänen 10 minuutin hierontaan tai päähierontaan, hih! :D

Tiesin hänen huomenna töiden puolesta käyvän Turussa ja tänään lähtevän Viroon joten ajattelin hänen ostavan hajuveden tai muita tuliaisia matkalta. Mutta hän olikin käynyt Turun keskustassa lempikaupassani eli Sisustuksen Koodissa ja ostanut minulle lahjan sieltä. Viimeksi kun kävimme Koodissa, vihjailin hänelle että tämä ja tuo olisivat niin kivoja mutta en ajatellut että hän niistä vihjauksista mitään ymmärtäisi. Ja tarkotin että ne olisi kivoja joululahjoja, mitään muuta turhaa ei kannattaisi minulle ostaa.

Niinpä heräsin ja sain lahjani joka oli paketoitu Sisustuksen Koodin lahjapaperiin. Siitähän jo riemu ratkesi ja herätys oli mieleinen. Lahjan sisältä paljastui Kartellin ihana Dune-tarjotin kirkkaana. Ja se oli juuri se mitä oolin halunnut <3 Meillä ei ihme ja kumma ole yhtään tarjoitinta kotona joten tämä tuli niin tarpeeseen. Ja värinkin hän oli valinnut ihan oikein eli kirkas, hih!

Nyt nauttimaan kahvia ja suklaata jos vaikka kuume niillä lähtisi!

Kiitos Rakas, oot ihan paras! :)


                                                             

11 kommenttia

 1. Oho, onpa kaunis tarjotin! Tuollaisen olemassaolosta minulla ei ollut hajuakaan :) On sinulla huomaavainen poikaystävä :)

  VastaaPoista
 2. Upea! Kuin jäätä! Mä niin tykkää Kartellin tuotteista. Enkä omista vielä ensimmäistäkään :(

  VastaaPoista
 3. voi miten ihana ele <3
  pikaista paranemista ja myöhästyneet nimpparionnittelut :))

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana, en tiennyt minäkään tällaisen tuotteen olemassaolosta. Näyttää mainiolta ja yllätykset on parhaita ;)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihana, en minäkään ole koskaan nähnytkään tälläistä! Menee ehdottomasti omalle joululahjalistalle, kiitos vinkistä!! ;)

  - Mica -

  VastaaPoista
 6. Toi on kyllä upea! Löytyy minunkin toivelistalta ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana poikaystävä :) Ne miehekki ossaa välillä yllättää :D Nyt on mukavempi sairastaa uusilla divaaneilla ja toivotulla yllätyslahjalla :)

  VastaaPoista
 8. Onnen omenia: Tykkään ja itse tosi paljon! :)

  Outi-Hyypiö: itse oon ja niin rakastunut Kartelliin ja tuo tarjoitin muistuttaa tosissaan jäätä :)

  S: Kiitos! <3

  By J: en ole itsekään nähnyt monessa paikkaa tätä myytävän muuta kun Kartellin liikkeessä ja Koodissa. Yllätykset on ihan parhaita <3

  Mica: oles hyvä vaan ;)

  Hanna: minultakin löytyi mutta nyt voin lisätä jotain muuta listalle, hih! ;)

  Meän Satu: Osaa se olla ihana, oli ihana yllätys <3 Onneksi alkaa olo taas helpottaa ja tietenkin heti tuli jo parempi olo kun sai tällaisen lahjan ;)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana tarjotin. En ole tuota Kartellin ihanuutta ennen bongannutkaan.

  ps. Päädyin tänään selaamaan kaunista blogiasi ja lisäsin heti suosikkeihini. Tänne tulen uudestaankin :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis koti, ja tarjotin on sinne ihana lisä. Ihana poikaystävä sulla! :)

  VastaaPoista
 11. Evi: kiitos!! No eiks ookkin ihana? ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.